reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cZEŚC dZIEWCZYNY I cHŁOPAKI:)
Mam nadzieję, że Święta minęły Wam wszystkim w miłej rodzinnej atmosferze. Niestety nie miałam jak złożyc świątecznych życzeń.
Ale mogę życzyć jeszcze szampańskiej zabawy Sylwestrowej i szczęścia w Nowym Roku 2008!!!Żeby nasze dzieci rosły zdrowo!!!
Pozdrawiamy-marta&tośka

reklama
Decyzja zapadła, po kilkutygodniowych konsultacjach z lekarzem z Gdańska, podjęliśmy decyzję - JEDZIEMY Z MILENKĄ DO GDAŃSKA, do pana doktora.
Przeraża mnie perspektywa tej podróży, ale co zrobić................. :baffled:
Mam do Was w związku z tym pytanie:

Czy któraś z Was zna namiary na jakieś fajne i nie rujnujące kieszeni miejsce noclegowe w Gdańsku dla naszej trójeczki??? Wymagania mamy niewielkie - ma być przede wszystkim cicho, w miarę czysto i z łazienką. Nie wiem ile dni tam będziemy, nic jeszcze nie wiem na 100%, poza tym, że prawdopodobnie to będzie już w styczniu.

Ach... Agusiu kochana i Lenulko, pamiętam o Was i może uda nam się spotkać, fajnie by było :-)
Pamiętam też że już dawno pisałyście ze możecie nas przygarnąć jak przyjedziemy, jednak to byłoby dla Was i dla wszystkich zbyt uciążliwe dlatego chcemy znaleźć jakiś pokoik żeby nikomu nie wisieć na głowie przez kilka dni ;-)

Ach... Agusiu kochana i Lenulko, pamiętam o Was i może uda nam się spotkać, fajnie by było :-)
Pamiętam też że już dawno pisałyście ze możecie nas przygarnąć jak przyjedziemy, jednak to byłoby dla Was i dla wszystkich zbyt uciążliwe dlatego chcemy znaleźć jakiś pokoik żeby nikomu nie wisieć na głowie przez kilka dni ;-)
a ja :-(tez chce sie spotkac:tak:

Kurczewiedziałam właśnie, że kogoś na pewno pominęłam! Ech ta moja skleroza.. starość nie radość ;-)
Jak tylko odezwie się doktor i napisze mi jaki termin będzie dobry, to dam Wam znać kiedy będę w 3M, może jakoś wspólnie się zorganizujemy i spotkamy, fajnie by było :tak:

Dziewczyny, właśnie sprzedałam na Allegro łóżeczko i komodę kapielową (wystawiłam jako komplet). Poszło całkiem ładnie, bo za obie te nowe rzeczy zapłaciłam 450 zł, a poszły za 349 zł, także straciłam tylko 100 zł :-)
No o teraz powiedzcie mi, jaka firma kurierska jest w miarę tania? Nie wiem, co gościowi zaproponować, bo miałam cały czas nadzieję, że kupi ktoś z Bydgoszczy (pisałam na aukcji, że preferowany odbiór własny). No ale rzeczy jadą do Chełma, a więc dość daleko, więc odbiór własny nie wchodzi w rachubę.

reklama
Kasiad trudno powiedzieć, która firma jest najtańsza, bo ceny są różne w zależności od wagi przesyłki. Ja w ostatnie święta korzystałam z GLS i DHL i byłam zadowolona, bo przesyłka doszła na drugi dzień, a różnice w cenie prawie żadne. Słyszałam, że najdroższy jest pocztex (GLS za przesyłkę wziął 25 zł, pocztex chciał 31 zł), nie polecam siódemki, bo nie wyrabiają się z terminami.

Do góry