reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Newfie witaj serdecznie :) w końcu nie jestem sama, choć tu babeczki z innych wątków wspaniale otoczyły mnie opieką :) pisz jak tam u Ciebie :) piszmy jak najwięcwej, a Ty widzę, że będziesz mogła sypac doświadczeniem, bardzo się cieszę.

ja rzadko się podłączam do kompa, bo niestety musze leżec, ale jak tylko mogę to czytam o innych mamach i dzieciach na różnych wątkach. Uwielbiam oglądac maluszki - nie mogę uwierzyć, że niedługo też będę tulić taką kruszynkę.

Jeszcze raz dziekuję za wsparcie - przyda się, bo ciężko mi z tym leżeniem, no i cieszę się, że mam pierwszą towarzyszkę, czekamy na następne.

reklama
Jasne, nie ma to jak wsparcie tych, które są w identycznej sytuacji :) Trochę masz kiepsko że musisz leżeć, ale mam nadzieję że niedługo tak będzie... ? Ja się naprawdę czuję identycznie jak w pierwszej ciąży, czyli lepiej niż normalnie :) Dziś dodatkowo odebrałam test beta, i o tydzień mi się skorygował termin - według mnie powinnam być w szóstym tygodniu, według beta jestem w siódmym :). Za dwa tygodnie mam usg więc ciekawa jestem jaki wiek ono pokaże mojej fasolki :D. Pozdrówka i trzymaj się, a właściwie skąd jesteś, Jagoda?

Jagoda Gratulację no ja chętnie też wskoczyłabym na wątek lutowy ;D czas pokaże. Odpoczywaj dużo a wszystko będzie dobrze, pozdrowienia

Cześć, lutówki!
Mam wielką nadzieję, że do was dołączę. U lekarza jeszcze nie byłam, ale robiłam dziś test i jasna, bo jasna, ale była ta druga kreska. Wg moich wyliczeń - powinnam załapać się na pierwszą połowę lutego :D

Cześć Jagoda!Ja również mam 25 lat i jestem w młodej ciąży :)Jeżeli wszystko będzie dobrze to moja dzidzia urodzi się ok 7 lutego.W środę idę do lekarza i mam nadzieję,że już mi coś konkretnego powie,bo jak byłam 24 maja to było jeszcze za wcześnie, żeby ciążę wybadać, chociaż lekarz i tak coś już czuł-kazała mi zrobić test(ja zrobiłam dwa :) no i wyszły pozytywne:)Strasznie się cieszę!!Również z tego że dzidziuś urodzi się w lutym, bo ja też jestem dzieckiem lutowym:)urodziłam się 18 lutego:)Pozdrawiam!Już nie jesteś sama... ;)

reklama
Gratulacje dla wszystkich lutowych mamuś!!!
Dziewczyny, życze Wam spokojnych i cudownych 9 miesięcy a potem szybkich i łatwych porodów :)

Pozdrawiam serdeczenie
Październikówka :)

Do góry