reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ale wieczorem mina mi zrzedła, jak z deserku z BoboVity znalazłam ROBALA ohydnego białego i tłustego, fuj! Przestaję kupować te deserki :no:
Oo:szok: Ja już też więcej Oliverowi nie kupię:no: Chociaż najczęściej kupuję Hipp, ale chyba i im zacznę się lepiej przyglądać:confused2: Z drugiej strony chociaż to dobrze świadczy o produktach użytych do takiego deserku, napewno organiki:-D Szkoda tylko, że z takim gratisem:-p

reklama
Tja.... tylko ciekawe ile takich gratisów już przegapiłam :wściekła/y: Deserki dodaję Milence do mleka codziennie. A ten akurat kupiłam przez pomyłkę (Koktail z owoców południowych) bo ma duże kawałki owoców i dzisiaj przetarłam go przez sitko a tu taki SUPRAJS przy przecieraniu :szok:

Witam :-)

Joasiek :szok: szok z tym robalem! Już dawno Oliwce słoiczków nie podaję, ale jak kupowałam, to właśnie najchętniej Bobovitę.

Witam :-)

Joasiek to nieźle :szok:

Wolfia nie kuś szarlotką aż mnie naszło by też zrobić :sorry:ale muszę jeszcze fasolkę po bretońsku zrobić , sałatkę gyros bo kuzyn z dziewczyną mają przyjechać i też nie wiem czy nie czasem na noc :sorry:

a co do patentu na dziewczynkę to w sumie mogę zapytać o to samo co zrobić by był synek ale ja i tak 3 dzieci już nie chce wiec nawet bym nie próbowała :no::-Dmogłam się wcześniej podpytać :-D;-) 2 mi wystarczy cieszę się że mam to drugie bo u mnie to R był zawsze na nie nawet na to drugie a gdzie 3 ;-) na nie przez to jak przechodziłam 1 ciążę a się nastresowaliśmy i sporo razy szpital witałam :tak:

co do 3 tygodni to myślę że to takie minimum ile jeszcze muszę wytrzymać ale raczej nie liczę że tak wcześnie bym miała rodzić :no: czekam na styczeń obym tylko za długo też nie przenosiła bo wolałabym zeby samo się rozkręciło niż jakbym miała jechać na wywołanie :tak:

uciekam się ubierać;-) i na spacer potem zakupy sprzątanie gotowanie ....itd

cześć dziewczyny za oknem nie w pięć ni w dziesięć.Dziś mieliśmy w planie sprzątanie garażu bo tam już jest naprawdę wszystko-ale po wczorajszej imprezie mój mąż tylko śpi i przemieszcza się z pokoju do pokoju.więc nici ze sprzątania.

spadam zrobić sobie kawkę może mnie ruszy do przodu jakoś bo jeszcze wszyscy w piżamach jesteśmy.

u nas ślicznie na dworze ....okna po otwierane balkon otwarty i chyba zaraz pranie zrobię i na balkonie rozwieszę póki słoneczko jest :tak: byliśmy na zakupach troszkę pochodziliśmy i ciepluśko dziś jest :tak:

reklama
Do góry