reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Zdrowka dla chorych:tak:.
Dzieciaki niedobre,juz nie mam siły do nich.A to moze ja jakas przewrazliwiona jestem.Marze o wzglednej ciszy i spokoju....:dry:

Aga, Gosia, zdrówka dla Was :tak:

Tycia, oj przy trójce dzieci jest zawsze harmider, to prawda :tak:
U mnie niby czwórka, ale właściwie jedno dziecko, reszta dorośli :-D
Ale pamiętam ten wieczny hałas jak moja trójka była mała :baffled:

padam.... i Witam tak wogole
w koncu pomalowałam pokoj dziecią ,grzyby zrobione nastepne 4 wiadra:wściekła/y::baffled::rofl2: a miedzy czasie galareta z dorsza i w ocet normalnie mam rece do kolan

Aga zdrówka dla Antosia i Ciebie:tak::-)
Gosiaczek dla Was rowniez duzo zdrówka

Witam
u nas deszczowo:baffled: i jakos pochmurnie:baffled:.Kuba wstał o 6.00 i nie ma humoru,więc spadam do marudy.:tak:
Miłego dzionka Babencje!:tak:

Dzien dobry:)
Jula tez pobudke zrobila o 6, ale na szczescie nie jest marudna....

Duzo zdrowia dla Was Aga i dla Was Gosiu.......

My z mezem od zeszlego tygodnia caly czas chorzy.....:( Ale o tym juz chyba pisalam...;)

Witam :-)
Ja dzis nie ide do przedszkola bo mam termin z Chrisem do szkoly na 11 ,kurcze niewyobrazam go sobie tam:baffled: on mi juz zapowiedzial ze on liczyc niechce tylko sie bawic i babki z przedszkola kaza mi go uczyc bo one niedaja rady bo on niechce i kladzie im sie a mi znowu placze :baffled: Teraz kazalam mu pisac imie swoje i przekabacilam go ze musi sie nauczyc zeby mikolaj wiedzial gdzie ma prezent mu dac:sorry2: no i pisal ale co dalej:confused:

Witam :-)

Myślę, że w przedszkolu próbują przez zabawę, ale może rzeczywiście w domu Chris się przełamie, jak już zacznie mu łatwiej iść, bo nie będzie się tak bronił.
Ale może być tak, że nie uzyskał jeszcze dojrzałości szkolnej i wtedy dla takiego dziecka jest lepiej, jak pójdzie rok później do szkoły. Ale takie decyzje to chyba podejmują psycholodzy, u nas przynajmniej tak jest.

Gosia :baffled: zdrówka dla małej.

reklama
Do góry