reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dzien dobry :-):-):-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-) My też dzisiaj późno wstaliśmy. Vicuś obudził się po 6 i przyszedł do mnie z misiem, więc go wzięłam do siebie i pospaliśmy do 9:30 Najlepsze jest to, że gdyby on nie wstał to nie wiem czy bym się sama obudziła Coś mi się śpioch teraz włączył, ale za to wieczorem się przewracam do 1, bo nie mogę sobie miejsca znaleźć. Zastanawiam się tylko czy Victor przez to, że wydłuża sobie sen nocny (czasem nawet do 13,5 godziny) to nie zrezygnuje z drzemki w dzień Ostatnio nie bardzo chce się położyć w dzień
U nas dzisiaj słonecznie:-) Życzę wszystkim miłego dzionka
U nas dzisiaj słonecznie:-) Życzę wszystkim miłego dzionka
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Hej
Cześć dziewczyny. Ponieważ jestem chora, wiec oczywiscie zamiast sie wygrzewać załatwiam mnóstwo spraw. Dzisiaj jesteśmy po badaniach Mai i po wizycie w biurze paszportowym. Teraz Maja śpi, a ja chyba nawet śniadania nie jadłam. Ale mnie głowa boli...:-(
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Helo juz wrociłam
powiedz mi Ewamat czy i ile sie czeka na paszport ? Czy w ogole trzeba dla takiego malucha? Bo mamy plan leicieć na krete w lutym i sie własnie zastanawiam
powiedz mi Ewamat czy i ile sie czeka na paszport ? Czy w ogole trzeba dla takiego malucha? Bo mamy plan leicieć na krete w lutym i sie własnie zastanawiam
W Krakowie na paszport czeka się dokładnie miesiac. My wyrobiliśmy Mai na 5 lat. Poniewaz dziecka nie mam w dowodzie, wiec lepiej mieć paszport. Nawet jak nie ma kontroli paszportowej, to nie ruszyłabym się z dzieckiem za granicę bez żadnego dokumentu.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Bez paszportu czy dowodu na żadnym lotnisku dziecka nie puszczą
U nas też czeka się ok. miesiąca, jak robiłam przed wakacjami małej to był nawet w ciągu 3 tygodni
U nas też czeka się ok. miesiąca, jak robiłam przed wakacjami małej to był nawet w ciągu 3 tygodni
reklama
agusia9915
Matka wariatka
mam tak samo jak ty;-)Po wizycie T...