reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-) My też dzisiaj późno wstaliśmy. Vicuś obudził się po 6 i przyszedł do mnie z misiem, więc go wzięłam do siebie i pospaliśmy do 9:30:szok: Najlepsze jest to, że gdyby on nie wstał to nie wiem czy bym się sama obudziła:sorry2: Coś mi się śpioch teraz włączył, ale za to wieczorem się przewracam do 1, bo nie mogę sobie miejsca znaleźć. Zastanawiam się tylko czy Victor przez to, że wydłuża sobie sen nocny (czasem nawet do 13,5 godziny) to nie zrezygnuje z drzemki w dzień:confused: Ostatnio nie bardzo chce się położyć w dzień:no:

U nas dzisiaj słonecznie:-) Życzę wszystkim miłego dzionka:tak:

Cześć dziewczyny. Ponieważ jestem chora, wiec oczywiscie zamiast sie wygrzewać załatwiam mnóstwo spraw. Dzisiaj jesteśmy po badaniach Mai i po wizycie w biurze paszportowym. Teraz Maja śpi, a ja chyba nawet śniadania nie jadłam. Ale mnie głowa boli...:baffled::-(

Helo juz wrociłam

powiedz mi Ewamat czy i ile sie czeka na paszport ? Czy w ogole trzeba dla takiego malucha? Bo mamy plan leicieć na krete w lutym i sie własnie zastanawiam:nerd:

W Krakowie na paszport czeka się dokładnie miesiac. My wyrobiliśmy Mai na 5 lat. Poniewaz dziecka nie mam w dowodzie, wiec lepiej mieć paszport. Nawet jak nie ma kontroli paszportowej, to nie ruszyłabym się z dzieckiem za granicę bez żadnego dokumentu.

reklama
Do góry