reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam!!!
No to my też na imprezę się wybieramy:tak:Po południu wyjazd znów do Szczecina, tym razem do znajomych, będziemy opijali ich nowy nabytek volvo V70:-)Powrót w niedzielę w nocy. Ale się będzie działo. Pa, lecę pakować manatki;-)

i ja sie witam

obiad juz prawie gotowy, młody spi

pogoda zajefajna, gorąco, jak jutro ta będzie to padnę...

ciocia zaraz przychodzi paznokcie mi robić...

wieczór zapowiada sie jednak lipnie...eah

miłego dnia babeczki

Witam i ja popołudniem;-)
wieczor zapowiada sie nudny, maz na rybki zmyka wiec siedze sama z Jula w domku......i do tego ostatni dwa dni wolnego...od poniedzialku do pracy:baffled:

hej dziewczyny:-)
a mi sie dziś trafił extra dzień wolny:-) nie było dzis zbyt wiele do roboty w firmie więc zostałam w domu za zgoda szefa:-)
miłego popoludnia, wieczorku i całego weekendu wam życzę:tak::-)

reklama
imprezka;-):-D
Witam;-)bo chyba się jeszcze dzisiaj nie witalam:confused::sorry2:
a mnie naszła ochota na gofry i zrobilam troche przesadzilam z iloscia :-pale sie nie zmarnuje moi chłopcy są łakomi na takie rzeczy
objadłam się i teraz zdycham :zawstydzona/y::sorry2:pomocy ....

Do góry