reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
witam
my tez mamy nie zaspokojny dzien
jak wruce odezwe sie jesli wogole wruce
trzymam kciuki Agusia żeby badania były ok!! bedzie dobrze!! MUSI!!!
Witam! W domu cisza jak makiem zasiał, wszyscy śpią, a ja dzięki temu mam czas na spokojne wypicie kawy i na BB :-)
Agusia, trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!
Joanna, takie złośliwości przez starsze rodzeństwo zdarzają się dość często, pozostaje tylko tłumaczyć i tłumaczyć, może w końcu zrozumie A co do zachowania Gabrysi to jest to normalne zachowanie półtoraroczniaka, poczytaj na innych naszych wątkach, a zobaczysz, że większość z nas ma takie kłopoty.
Agusia, trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!
Joanna, takie złośliwości przez starsze rodzeństwo zdarzają się dość często, pozostaje tylko tłumaczyć i tłumaczyć, może w końcu zrozumie A co do zachowania Gabrysi to jest to normalne zachowanie półtoraroczniaka, poczytaj na innych naszych wątkach, a zobaczysz, że większość z nas ma takie kłopoty.
Joanna73
uzależniona od BB
witam tlumacze i tlumacze starszaka caly czas az mnie buzie boli teraz to juz nawet odpuszczam dużo rzeczy i bawie sie z Gabrysia teraz tez mialm wyjsc do sklepu ale na razie nie moge bo znowu placze nie wiadomo o co Jak sie uspokoi to wezmę ją na rowerek i moze zagadam i zrobie male zkupy bo w sumie tylko pieczywo i jakies mięsko do spagetti a reszte mąż kupi :-( milego dnia babeczki jestem optymiską i mam nadzieję że ten stan szybko przejdzie i starszaką i Gabrysi ide bo jęczy i Wojtka musze sprowadzic do porządku wiem że nie tylko ja mmam ten problem dlatego lepiej sie czuje jak mam komu o tym powiedziec
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jest duzo wolnego bo juz we wrzesniu zaczna sie kartofel ferie (2 tygodnie) i tak ogulnie to wielkanocne tez sa dlugie a pojedynczych dni jest tez dosyc sporiZ tego co się orientuję, to w trakcie roku szkolnego w Niemczech jest za to więcej wolnych dni od nauki niż u nas. Już nie pamiętam czy ferie są dłuższe czy w jakieś święta jest więcej wolnych dni, ale wiem, że kiedyś moje dzieciaki zazdrościły kuzynowi, który mieszka w Niemczech.
Jenni tez robi mi to samo dlatego na zakupach niwyciagam jej z wozka bo jak jej palma odbije to przynajmnie we wozku nic sobie niezrobi a ze lacze to juz trudno musimy ten okres przeczekaca ja jestem okrutnie umordowana ostatnio Gabrysia zrobila sie nieznosna kazdy spcer konczy sie placzem czasem i kladzie mi sie w sklepie nawet nie moge je jjuz brać na zakupy bo je robimy w biegu nerwus sie zrobil nie wiem na bunt 2 latka trochu za wczesniej najgorsze jest to że potrafi siąśc na chodniku i rzucić sie to tyłu pierwszy raz jak tak zrobila to akurat ja stalam za nia wiec wylądowalana moich nogach a teraz to pilnuje zeby to takich sytuacji nie dochodzilo strach pomyślec co by było :-(
wrucisz wrucisz zobaczyszwitam
my tez mamy nie zaspokojny dzien
jak wruce odezwe sie jesli wogole wruce
Miśka 5
Mamy lutowe'07
hej kobietki!
dzień zapowiada się upalny, zresztą wczoraj też był, a nic na to rano nie zapowiadało, mała śpi, ja piję kawę i cieszę się, ze jeszcze mam wakacje
Agusia obyś wróciła, trzymam kciuki
Co do zachowania naszych maluchów, mojej też się zdarzają napady szału, szczególnie na zakupach( nie chce siedzieć w wózku, najchętniej by poganiała i sama zrobiła zakupy), ale na szczęście nie często jej się to zdarza, więc nie jest tak źle:-)
dzień zapowiada się upalny, zresztą wczoraj też był, a nic na to rano nie zapowiadało, mała śpi, ja piję kawę i cieszę się, ze jeszcze mam wakacje
Agusia obyś wróciła, trzymam kciuki
Co do zachowania naszych maluchów, mojej też się zdarzają napady szału, szczególnie na zakupach( nie chce siedzieć w wózku, najchętniej by poganiała i sama zrobiła zakupy), ale na szczęście nie często jej się to zdarza, więc nie jest tak źle:-)
mysia23
mama dwójeczki
Witam sie i ja...
u nas filip też ma okres buntownika, ale zauważyłam, zęjak trzymam go krótko i krzykne to rozumie i tyle...a jak ryczy, nawet w sklepie to nie zwracam na niego uwagi(mimo cegły na twarzy)...i ostatnio widze, że poprawia mu sie zachowanie
A ja od 4 dni przetwarzam, ogórki, pomidory, sliwki, gotuje psu, rodzinie, i do tego mam @....zmeczona...
natomiast na jutro maz przygotował niespodziankę, o której juz wiem...jedziemy do Wrocławia
u nas filip też ma okres buntownika, ale zauważyłam, zęjak trzymam go krótko i krzykne to rozumie i tyle...a jak ryczy, nawet w sklepie to nie zwracam na niego uwagi(mimo cegły na twarzy)...i ostatnio widze, że poprawia mu sie zachowanie
A ja od 4 dni przetwarzam, ogórki, pomidory, sliwki, gotuje psu, rodzinie, i do tego mam @....zmeczona...
natomiast na jutro maz przygotował niespodziankę, o której juz wiem...jedziemy do Wrocławia
O dziewczyny, Wasze słowa to miód na moje serce. Zastanawiałam się włąśnie ostatanio czy nie za wcześnie takie zachowania u Mai. Ostatnio stara się wymuszać w ten sposób noszenie na rękach. Wczoraj było pół godziny wrzasku. aż wszyscy wyszlismy z domu(mieszkam teraz na wsi :-)), a krzykacz został sam. Dopiero po jakimś czasi zdecydowała sie wyjsc do nas i powoli zaczeła sie uspokajać.
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milena w koncu usnela.Od rana daje mi ostro popalic. Drze sie w nieboglosy i krzykiem chce wymusic na mnie np. zabawe. A najgorsze jest to ze Milena slania sie ze zmeczenia, oczy jej uciekaja do gory a ona i tak nie chce sie polozyc i spac. I tak jest wieczorem i w ciagu dnia przed spaniem. Przedwczoraj w nocy usiadla z zamknietymi oczami na lozku i chciala sie bawic przez sen. Jak chcialam ja polozyc to ta podniosla wrzask.