reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wow Oliweczka, ale z Was modelki
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oliweczka ślicznie wyglądaliście
ja teraz idę 30 sierpnia na wesele i też musze sobie jakąś kieckę znaleźć
Madzia my tez 30 sierpnia bedziemy sie bawić u moje siostry
i dziekujemy wszytskim za bardzo mile slowa:-)
Witam. Wstałam dziś o 10tej a i tak jestem śpiąca, katar mnie w nocy męczył, dlatego się nie wyspałam :-( Za oknem straszny hałas - poszerzają nam drogę wewnętrzną pod blokiem.
Oliwieczka, ślicznie wyglądacie
Ostatnia edycja:
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zgadzam sie ,ślicznieWow Oliweczka, ale z Was modelki
Zdrówka i lepszego samopoczucia.Witam. Wstałam dziś o 10tej a i tak jestem śpiąca, katar mnie w nocy męczył, dlatego się nie wyspałam :-( Za oknem straszny hałas - poszerzają nam drogę wewnętrzną pod blokiem.
Męża wyprawiłam,bo wyjechał do Krakowa,musiałam go oprowiantować.Teraz Kubula spi,a ja sprzątanko.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
czesc kochane no widze ze dwie mega modelki mamy wsrod nas i pewnie jeszcze pelno w " krzakach" siedzi i sie ukrywa no pieknie pieknie wygladalyscie
a o sukienkach nic nie mowcie ja nic nie moge dla siebie znalsc szukam juz prawie 2 tygodnie i niec a 14 sierpnia ide na wesele nic mnie nie zauroczylo cholera.
u mnie pogoda rewelka wypralam posciel wiec dzis spimy po krolewsku :-) uwielbiam taka swieza posciel jeszcze do tego suszona na sloncu caly dzien oj oj oj
obiad w garze sie juz konczy gotowac wiec calkiem fajowy dzien tylko oby nie zapeszyc oczywiscie. jedyne co do d.... to moj pluch u nogi boli i ziebra sie ropa wiec caly czas nosze oklad z rywanolu moze pomoze
a o sukienkach nic nie mowcie ja nic nie moge dla siebie znalsc szukam juz prawie 2 tygodnie i niec a 14 sierpnia ide na wesele nic mnie nie zauroczylo cholera.
u mnie pogoda rewelka wypralam posciel wiec dzis spimy po krolewsku :-) uwielbiam taka swieza posciel jeszcze do tego suszona na sloncu caly dzien oj oj oj
obiad w garze sie juz konczy gotowac wiec calkiem fajowy dzien tylko oby nie zapeszyc oczywiscie. jedyne co do d.... to moj pluch u nogi boli i ziebra sie ropa wiec caly czas nosze oklad z rywanolu moze pomoze
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
OLIWIECZKA pieknie wygladalyscie!!! 2 sliczne kobietki!!!
JOANNA to GAbrysia faktycznie duza,pochwal sie ilemierzy i wazy!!!
ja dzis mialam takie srednie urodziny, Laila spadlami ze schodow i tak sie przestrazylam ze drzalam z dobra godzine, na szczescie wszytko ok.gosci nie bylo, beda jutro i w sobote...bylismy w sklepach cobym sobie jakis prezent wybrala ale LAila nie wytrzymuje ani sekundy beze mnie i nawet w ramionach taty zanosi sie za mna...syndtom 18tego miesiaca sie odzywa...
JOANNA to GAbrysia faktycznie duza,pochwal sie ilemierzy i wazy!!!
ja dzis mialam takie srednie urodziny, Laila spadlami ze schodow i tak sie przestrazylam ze drzalam z dobra godzine, na szczescie wszytko ok.gosci nie bylo, beda jutro i w sobote...bylismy w sklepach cobym sobie jakis prezent wybrala ale LAila nie wytrzymuje ani sekundy beze mnie i nawet w ramionach taty zanosi sie za mna...syndtom 18tego miesiaca sie odzywa...
reklama
agusia9915
Matka wariatka
dobrze ,ze sie nic nie stało LUSI:-(
Sara dzis zachaczyła głowa o wystajacy drut w siatce...głowa (10cm)płakała ale jest oki delikatnie przeciete
Sara dzis zachaczyła głowa o wystajacy drut w siatce...głowa (10cm)płakała ale jest oki delikatnie przeciete