marta18691
Fanka BB :)
Kuba ma nocnik w łazience siada jak robię siku ale nic nie robi bardziej oswaja się nie zmuszam narazie przyjdzie czas że sam zrobiTeż nie idzie. Nie chce, nie zmuszam czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuba ma nocnik w łazience siada jak robię siku ale nic nie robi bardziej oswaja się nie zmuszam narazie przyjdzie czas że sam zrobiTeż nie idzie. Nie chce, nie zmuszam czekam
Ojjj nie za wczesnie ? My dopiero wczoraj kupilismy nocnik zeby sobie na nim siadala nie spinam sie tym na razie, moze na wiosne ruszymy, teraz jak zimno to nawet nie chce jej meczyc zasikanymi spodniami ... A na wiosne/lato bedzie w majtkach biegac i zobaczymy.Dziewczyny, jak u Waszych maluchów idzie załatwianie się na nocnik? U Czarka prawdę mówiąc nie idzie wcale
Oj bidulka, to musialo byc placzu no ale co zrobisz, nie upilnujesz w 100%ach niestetyA u nas wczoraj mały wypadek. Młoda pośliznęła się w wannie. Efekt ? Uszerbana jedynka i odrobinę druga.. krew. Na szczęście mało co uszczerbane.. ale ile stresu. Nie mogłam zasnąć, ciągle myślałam, czy nic więcej. Ale weź jak zajrzeć nie da.. a umyć to już wgl teraz..
Ja sie smieje z mojej ze Zbigniew WodeckiJakie piękne włosy mają wasze dzieciaki. Mój młody ma 2 włosy na krzyż...
Ja codziennie mówię Hance, ze zetnę jej loki bo przez to jest taka zakręconaJa sie smieje z mojej ze Zbigniew Wodecki
Hanka wie po co jest nocnik ale ja żadnej próby nie robiłam z lenistwa chce poczekać do wiosny. I tak natłok obowiązków mnie przerastai niekończący sie syf!Dziewczyny, jak u Waszych maluchów idzie załatwianie się na nocnik? U Czarka prawdę mówiąc nie idzie wcale
Ja stawiam nocnik obok niej jak biega bez pampersa, bo tak to jest schowany. Ostatnio ukucnela obok niego i zrobiła kupę i raz została sama w pokoju na chwilę, jak weszłam to cały nocnik i podłoga była osiusiana. Więc nie wiem czy zrobiła do niego i wylała czy co bo ogólnie uwielbia np kubek brak do góry nogami i wylewać wszystko z niegoDziewczyny, jak u Waszych maluchów idzie załatwianie się na nocnik? U Czarka prawdę mówiąc nie idzie wcale
Mój też, dlatego zdjęcie w czapce wstawiłamJakie piękne włosy mają wasze dzieciaki. Mój młody ma 2 włosy na krzyż...