reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja wróciłam w tym miesiącu do pracy i powiem wam..... Jakkolwiek źle to brzmi, w pracy tak totalnie odpoczywam psychicznie od siedzenia w domu z dzieckiem....... Tylko się upewniłam, że zajmowanie się ogniskiem domowym to nie moja bajka :p za to jak wracam z pracy mam zdecydowanie więcej energii do zajmowania się młodym i przede wszystkim mega się cieszę z czasu, który spędzamy razem :)

reklama
Ja wróciłam w tym miesiącu do pracy i powiem wam..... Jakkolwiek źle to brzmi, w pracy tak totalnie odpoczywam psychicznie od siedzenia w domu z dzieckiem....... Tylko się upewniłam, że zajmowanie się ogniskiem domowym to nie moja bajka :p za to jak wracam z pracy mam zdecydowanie więcej energii do zajmowania się młodym i przede wszystkim mega się cieszę z czasu, który spędzamy razem :)
Mam tak samo! Kocham swoje dzieci ale w pracy odpoczywam 😂 moge być znowu sobą 😂 podziwiam @Mikstura że jest taka mama 😀 tyle pracujesz z Idą, masz cierpliwość i zapał! Serio zazdroszcze! Ja to leniszek juz jestem przy Hani i czasami mi za to wstyd!

Mam tak samo! Kocham swoje dzieci ale w pracy odpoczywam 😂 moge być znowu sobą 😂 podziwiam @Mikstura że jest taka mama 😀 tyle pracujesz z Idą, masz cierpliwość i zapał! Serio zazdroszcze! Ja to leniszek juz jestem przy Hani i czasami mi za to wstyd!
Dziewczyny, ja ide od 1 wrzesnia do nowej pracy i tez juz odliczam. Ale ja Was rozumiem😆

Też wracam 1 września do pracy. Ja co prawda na stare śmieci, ale kadra się trochę wymieniła. Jestem w stresie. Mały adaptuje się dalej w żłobki. Dziś był 4 godziny. Z czego 1 pewnie przepłakal....
Dziewczyny jutro będę pierwszy raz sama w domu bez dzieci, męża od ponad 1.5 roku. Ostatni raz sama w chacie byłam jeszcze w ciąży z Młodym.

Też wracam 1 września do pracy. Ja co prawda na stare śmieci, ale kadra się trochę wymieniła. Jestem w stresie. Mały adaptuje się dalej w żłobki. Dziś był 4 godziny. Z czego 1 pewnie przepłakal....
Dziewczyny jutro będę pierwszy raz sama w domu bez dzieci, męża od ponad 1.5 roku. Ostatni raz sama w chacie byłam jeszcze w ciąży z Młodym.
To ci życzę jutro czasu tylko wyłącznie dla siebie :)

Tylko nie sprzataj w tym czasie🤣 Rozkoszuj sie ciszą i spokojem.

Mam nadzieję, że lezalas do góry brzuchem :p

To ci życzę jutro czasu tylko wyłącznie dla siebie :)

Tylko nie sprzataj w tym czasie🤣 Rozkoszuj sie ciszą i spokojem.

Mam nadzieję, że lezalas do góry brzuchem :p
Nie leżałam. Musiałam znaleźć sobie zajęcie bo bym oszalala...i robiłam buraki na zimę 🤦Niepotrzebnie się bałam bo mlody i zjadł, śniadanie, drugie śniadanie, poszedł spać. Bawił się trochę zabawkami. Jest postęp...a ja ciągle sprawdzałam czy nie dzwonią 🤦

Nie leżałam. Musiałam znaleźć sobie zajęcie bo bym oszalala...i robiłam buraki na zimę 🤦Niepotrzebnie się bałam bo mlody i zjadł, śniadanie, drugie śniadanie, poszedł spać. Bawił się trochę zabawkami. Jest postęp...a ja ciągle sprawdzałam czy nie dzwonią 🤦
Matka wariatka ;D tez tak mialam jak oddalam mloda pierwsze kilka dni haha

reklama
Do góry