reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny znowu dołączam do grona zoranych sytuacja. Jesteśmy dwa tygodnie po zapaleniu oskrzeli. Mloda poszla w czwartek do żłobka j co? I dzis dzwonią panie ze mloda ma gorączkę.... tadaaaam. Witamy następne świństwo. Oprócz luźnych kup i goraczki wszystko ok ale juz mloda w domu i nerwy i kombinowanie co z pracą.... chyba zacznę szukać niani. Jesien przed nami a tu chorob jak było duzo tak jest

reklama
A pewna jesteś ze ma gorączkę? Bo ja już nie wierze im w nic
Tak. Goraczkuje valy dzien. W domu tez. Bylismy wlasnie u lekarza. Mala ma anginę, dostala antybiotyk celowany... w sobotę kontrol, jak nie przejdzie troche to szpital....
Nie wiem skąd bo zimnego nie jje, a w zlobku byla az 4 dni....
Powiedzialam dzis do męża ze kula w łeb doslownie. Mam dosc

Dziewczyny znowu dołączam do grona zoranych sytuacja. Jesteśmy dwa tygodnie po zapaleniu oskrzeli. Mloda poszla w czwartek do żłobka j co? I dzis dzwonią panie ze mloda ma gorączkę.... tadaaaam. Witamy następne świństwo. Oprócz luźnych kup i goraczki wszystko ok ale juz mloda w domu i nerwy i kombinowanie co z pracą.... chyba zacznę szukać niani. Jesien przed nami a tu chorob jak było duzo tak jest
a wysoką ma gorączke? Zdrówka dla małej i wytrwałosci dla Ciebie😘

Moim zdaniem efekt antybiotyków. Im więcej się ich je, tym bardziej się choruje. Dlatego ja to w końcu przetwalam
U nas mala drugi antybiotyk. Wczesniej nie dostawala. Fakt organizm osłabiony i poszla do dzieci i wyszlo. Skłaniam się ku niani a wypisaniu małej ze żłobka...

A co do niania, codziennie się modlę by mogła jeszcze chociaz rok z hania siedziec 😂
Ojj jak ja bym chciala mieć możliwość siedzieć z młodą znowu w domu.... co z tego ze dostaje dofinansowanie do żłobka jak dwa razy tyle w miesiącu wydaje na leki i lekarzy. A poza tym szkoda dziecka ze sie tak męczy. Porazka

reklama
Ojj jak ja bym chciala mieć możliwość siedzieć z młodą znowu w domu.... co z tego ze dostaje dofinansowanie do żłobka jak dwa razy tyle w miesiącu wydaje na leki i lekarzy. A poza tym szkoda dziecka ze sie tak męczy. Porazka
Ja to siedziec z hania szczerze bym nie chciała. Kocham swoje dzieci nad życie. Tylko, że w pracy odpoczywam psychicznie 😁 i mofe oddawać niani 3/4 wyplaty😂

Do góry