reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny znowu dołączam do grona zoranych sytuacja. Jesteśmy dwa tygodnie po zapaleniu oskrzeli. Mloda poszla w czwartek do żłobka j co? I dzis dzwonią panie ze mloda ma gorączkę.... tadaaaam. Witamy następne świństwo. Oprócz luźnych kup i goraczki wszystko ok ale juz mloda w domu i nerwy i kombinowanie co z pracą.... chyba zacznę szukać niani. Jesien przed nami a tu chorob jak było duzo tak jest

reklama
A pewna jesteś ze ma gorączkę? Bo ja już nie wierze im w nic
Tak. Goraczkuje valy dzien. W domu tez. Bylismy wlasnie u lekarza. Mala ma anginę, dostala antybiotyk celowany... w sobotę kontrol, jak nie przejdzie troche to szpital....
Nie wiem skąd bo zimnego nie jje, a w zlobku byla az 4 dni....
Powiedzialam dzis do męża ze kula w łeb doslownie. Mam dosc

Dziewczyny znowu dołączam do grona zoranych sytuacja. Jesteśmy dwa tygodnie po zapaleniu oskrzeli. Mloda poszla w czwartek do żłobka j co? I dzis dzwonią panie ze mloda ma gorączkę.... tadaaaam. Witamy następne świństwo. Oprócz luźnych kup i goraczki wszystko ok ale juz mloda w domu i nerwy i kombinowanie co z pracą.... chyba zacznę szukać niani. Jesien przed nami a tu chorob jak było duzo tak jest
a wysoką ma gorączke? Zdrówka dla małej i wytrwałosci dla Ciebie😘

Moim zdaniem efekt antybiotyków. Im więcej się ich je, tym bardziej się choruje. Dlatego ja to w końcu przetwalam
U nas mala drugi antybiotyk. Wczesniej nie dostawala. Fakt organizm osłabiony i poszla do dzieci i wyszlo. Skłaniam się ku niani a wypisaniu małej ze żłobka...

A co do niania, codziennie się modlę by mogła jeszcze chociaz rok z hania siedziec 😂
Ojj jak ja bym chciala mieć możliwość siedzieć z młodą znowu w domu.... co z tego ze dostaje dofinansowanie do żłobka jak dwa razy tyle w miesiącu wydaje na leki i lekarzy. A poza tym szkoda dziecka ze sie tak męczy. Porazka

reklama
Ojj jak ja bym chciala mieć możliwość siedzieć z młodą znowu w domu.... co z tego ze dostaje dofinansowanie do żłobka jak dwa razy tyle w miesiącu wydaje na leki i lekarzy. A poza tym szkoda dziecka ze sie tak męczy. Porazka
Ja to siedziec z hania szczerze bym nie chciała. Kocham swoje dzieci nad życie. Tylko, że w pracy odpoczywam psychicznie 😁 i mofe oddawać niani 3/4 wyplaty😂

Do góry