Dziewczyny znowu dołączam do grona zoranych sytuacja. Jesteśmy dwa tygodnie po zapaleniu oskrzeli. Mloda poszla w czwartek do żłobka j co? I dzis dzwonią panie ze mloda ma gorączkę.... tadaaaam. Witamy następne świństwo. Oprócz luźnych kup i goraczki wszystko ok ale juz mloda w domu i nerwy i kombinowanie co z pracą.... chyba zacznę szukać niani. Jesien przed nami a tu chorob jak było duzo tak jest
reklama
Tak. Goraczkuje valy dzien. W domu tez. Bylismy wlasnie u lekarza. Mala ma anginę, dostala antybiotyk celowany... w sobotę kontrol, jak nie przejdzie troche to szpital....A pewna jesteś ze ma gorączkę? Bo ja już nie wierze im w nic
Nie wiem skąd bo zimnego nie jje, a w zlobku byla az 4 dni....
Powiedzialam dzis do męża ze kula w łeb doslownie. Mam dosc
Michalina_25
Fanka BB :)
a wysoką ma gorączke? Zdrówka dla małej i wytrwałosci dla CiebieDziewczyny znowu dołączam do grona zoranych sytuacja. Jesteśmy dwa tygodnie po zapaleniu oskrzeli. Mloda poszla w czwartek do żłobka j co? I dzis dzwonią panie ze mloda ma gorączkę.... tadaaaam. Witamy następne świństwo. Oprócz luźnych kup i goraczki wszystko ok ale juz mloda w domu i nerwy i kombinowanie co z pracą.... chyba zacznę szukać niani. Jesien przed nami a tu chorob jak było duzo tak jest
U nas mala drugi antybiotyk. Wczesniej nie dostawala. Fakt organizm osłabiony i poszla do dzieci i wyszlo. Skłaniam się ku niani a wypisaniu małej ze żłobka...Moim zdaniem efekt antybiotyków. Im więcej się ich je, tym bardziej się choruje. Dlatego ja to w końcu przetwalam
No kolo 38, 38,5 jak leki przestają działać. Ale widac ze mala sie dopiero rozkręca.a wysoką ma gorączke? Zdrówka dla małej i wytrwałosci dla Ciebie
Oj zdrówka dla mlodej!! Ale angina nie jest od zimnego. Baska cały rok codziennie je lody a hanka sobie nie oszczędza tez teraz takze myślę że osłabiony organizm poprosruNo kolo 38, 38,5 jak leki przestają działać. Ale widac ze mala sie dopiero rozkręca.
I jak u wasteż racja, wymaz z gardła zrobię jutro a test narazie domowy. Jak nie wyjdzie bakteria to wtedy ewentualnie wymaz na covid.
A co do niania, codziennie się modlę by mogła jeszcze chociaz rok z hania siedziecU nas mala drugi antybiotyk. Wczesniej nie dostawala. Fakt organizm osłabiony i poszla do dzieci i wyszlo. Skłaniam się ku niani a wypisaniu małej ze żłobka...
Ojj jak ja bym chciala mieć możliwość siedzieć z młodą znowu w domu.... co z tego ze dostaje dofinansowanie do żłobka jak dwa razy tyle w miesiącu wydaje na leki i lekarzy. A poza tym szkoda dziecka ze sie tak męczy. PorazkaA co do niania, codziennie się modlę by mogła jeszcze chociaz rok z hania siedziec
reklama
Ja to siedziec z hania szczerze bym nie chciała. Kocham swoje dzieci nad życie. Tylko, że w pracy odpoczywam psychicznie i mofe oddawać niani 3/4 wyplatyOjj jak ja bym chciala mieć możliwość siedzieć z młodą znowu w domu.... co z tego ze dostaje dofinansowanie do żłobka jak dwa razy tyle w miesiącu wydaje na leki i lekarzy. A poza tym szkoda dziecka ze sie tak męczy. Porazka