reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Możecir zrobić wymaz prywatnie
masz racje, zaraz poszukam ktore labo robi. Obawiam sie, że młody ma jednak COVida, wszystkie objawy na to wskazują ale lekarze nic o tym nie wspominają. Ostatnio z gardłem i crp 21 wylądowalismy w szpitalu, dzis rano miał crp 41 a gardło ma tylko czerwone i az tak mu nie dokucza. Czytałam, że przy Covid własnie crp jest 30-50, czerwone gardlo, zatkany nos bez wydzieliny, goraczka i zmeczenie - on to wszystko ma🤷‍♀️

reklama
masz racje, zaraz poszukam ktore labo robi. Obawiam sie, że młody ma jednak COVida, wszystkie objawy na to wskazują ale lekarze nic o tym nie wspominają. Ostatnio z gardłem i crp 21 wylądowalismy w szpitalu, dzis rano miał crp 41 a gardło ma tylko czerwone i az tak mu nie dokucza. Czytałam, że przy Covid własnie crp jest 30-50, czerwone gardlo, zatkany nos bez wydzieliny, goraczka i zmeczenie - on to wszystko ma🤷‍♀️
O ile pamiętam wcześniej na stronie ikp można było wypełnić ankietę i dostać skierowanie na wymaz covidowy. Chyba dalej to działa. Można tam nazmyslac w tej ankiecie wszystkie objawy itp, wtedy na pewno będzie skierowanie. A jeśli to covid to przecież antybiotyki są bez sensu, absolutnie niewskazane.

O ile pamiętam wcześniej na stronie ikp można było wypełnić ankietę i dostać skierowanie na wymaz covidowy. Chyba dalej to działa. Można tam nazmyslac w tej ankiecie wszystkie objawy itp, wtedy na pewno będzie skierowanie. A jeśli to covid to przecież antybiotyki są bez sensu, absolutnie niewskazane.
no i nie wiem co robić w tej sytuacji, nie ma lekarza który poprowadzi tak od a do z🥴 jak teraz z kwarantanna wyglada po dodatnim?

reklama
My dostałyśmy w listopadzie antybiotyk i skierowanie na wymaz. I jak był dodatki to lekarka do mnie zadzownila, ze ten antybiotyk jest bez sensu, ale jak zaczęłam podawać to żebym kontynuowała podawanie 🤦‍♀️

Do góry