reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Możecir zrobić wymaz prywatnie
masz racje, zaraz poszukam ktore labo robi. Obawiam sie, że młody ma jednak COVida, wszystkie objawy na to wskazują ale lekarze nic o tym nie wspominają. Ostatnio z gardłem i crp 21 wylądowalismy w szpitalu, dzis rano miał crp 41 a gardło ma tylko czerwone i az tak mu nie dokucza. Czytałam, że przy Covid własnie crp jest 30-50, czerwone gardlo, zatkany nos bez wydzieliny, goraczka i zmeczenie - on to wszystko ma🤷‍♀️

reklama
masz racje, zaraz poszukam ktore labo robi. Obawiam sie, że młody ma jednak COVida, wszystkie objawy na to wskazują ale lekarze nic o tym nie wspominają. Ostatnio z gardłem i crp 21 wylądowalismy w szpitalu, dzis rano miał crp 41 a gardło ma tylko czerwone i az tak mu nie dokucza. Czytałam, że przy Covid własnie crp jest 30-50, czerwone gardlo, zatkany nos bez wydzieliny, goraczka i zmeczenie - on to wszystko ma🤷‍♀️
O ile pamiętam wcześniej na stronie ikp można było wypełnić ankietę i dostać skierowanie na wymaz covidowy. Chyba dalej to działa. Można tam nazmyslac w tej ankiecie wszystkie objawy itp, wtedy na pewno będzie skierowanie. A jeśli to covid to przecież antybiotyki są bez sensu, absolutnie niewskazane.

O ile pamiętam wcześniej na stronie ikp można było wypełnić ankietę i dostać skierowanie na wymaz covidowy. Chyba dalej to działa. Można tam nazmyslac w tej ankiecie wszystkie objawy itp, wtedy na pewno będzie skierowanie. A jeśli to covid to przecież antybiotyki są bez sensu, absolutnie niewskazane.
no i nie wiem co robić w tej sytuacji, nie ma lekarza który poprowadzi tak od a do z🥴 jak teraz z kwarantanna wyglada po dodatnim?

reklama
My dostałyśmy w listopadzie antybiotyk i skierowanie na wymaz. I jak był dodatki to lekarka do mnie zadzownila, ze ten antybiotyk jest bez sensu, ale jak zaczęłam podawać to żebym kontynuowała podawanie 🤦‍♀️

Do góry