AA czas tak leci praca dom praca dom. Brak czasu na senale jakoś daje rade. Hanka śmieszna jest, obrażalska. Jak widzi nianie to się obraża takze wesoło mamy. Dzisiaj obydwoje mamy na 8 rano i tak średnio nam wspolna organizacja życia idzieJak tam się bawicie laski co u was u mnie horror, jestem żywym trupem
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie młoda gardzi kaskiem, taką aferę zrobiła na rowerze ostatnio. A tak wszystko ok, chodzi wszędzie jej pełno. Radosne dziecko. Ostatnio 3 nocki przespała i to by było chyba na tyle, bo dwie nocki już pobudka była na mleko. Ja dalej czekam na robotę.
No u nas grubo - Czaruś będzie miał rodzeństwoJak tam się bawicie laski co u was u mnie horror, jestem żywym trupem
marta18691
Gratulacje który tydzień?No u nas grubo - Czaruś będzie miał rodzeństwo
rosenberg
Gratulacje!!!No u nas grubo - Czaruś będzie miał rodzeństwo
A u nas znów jakaś dziwna infekcja. Moje dziecko jest mistrzem w napędzaniu stracha matce. Wczoraj jak go odebrałam od mamy był rozpalony i taki nieswój, było widać, że coś się dzieje. W domu zmierzyłam mu temperaturę i 38,6-39, podałam przeciwgorączkowy (połowę oczywiście rozlał), a godzinę później biegał po całej chacie radosny. Zastanawiałam się jeszcze nad rota, bo zrobił 2 śmierdzące rzadkie kupy, ale nic poza tym. Noc przespana bez gorączki, nawet dłużej niż zwykle spał, od rana wszystko ok, ale jak już wzięłam opiekę to poszłam z nim do pediatry i jedyne do czego się mogła przyczepić to lekko czerwone gardło, więc wychodzi na to, że złapał jakiegoś wiruska i tak lekko przechodzi. Dla świętego spokoju zrobię mu jeszcze domowy test moczu - u nas mocz to zawsze główny podejrzany
Sylwia99
GratulacjeNo u nas grubo - Czaruś będzie miał rodzeństwo
Michalina_25
GratulacjeNo u nas grubo - Czaruś będzie miał rodzeństwo
Michalina_25
zdrówka dla Czarusia, oby nic wiecej sie nie wyklułoA u nas znów jakaś dziwna infekcja. Moje dziecko jest mistrzem w napędzaniu stracha matce. Wczoraj jak go odebrałam od mamy był rozpalony i taki nieswój, było widać, że coś się dzieje. W domu zmierzyłam mu temperaturę i 38,6-39, podałam przeciwgorączkowy (połowę oczywiście rozlał), a godzinę później biegał po całej chacie radosny. Zastanawiałam się jeszcze nad rota, bo zrobił 2 śmierdzące rzadkie kupy, ale nic poza tym. Noc przespana bez gorączki, nawet dłużej niż zwykle spał, od rana wszystko ok, ale jak już wzięłam opiekę to poszłam z nim do pediatry i jedyne do czego się mogła przyczepić to lekko czerwone gardło, więc wychodzi na to, że złapał jakiegoś wiruska i tak lekko przechodzi. Dla świętego spokoju zrobię mu jeszcze domowy test moczu - u nas mocz to zawsze główny podejrzany
A co to za domowy test moczu? Jeszcze nie słyszałam
reklama