reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No ja mowie o prywatnych lekarzach, bo na NFZ już wczoraj było wszystko zamknięte. Dzisiaj będzie moja mama.ogarniala temat.
Ci prywatni lekarze, teraz obrosli w piórka, tylko cyfry im w głowie, bo przez pandemie więcej ludzi zaczęło do nich chodzić
Boże... Biedni jesteście, współczuję bardzo. 🥺

@olga.1 co do rzeczy które nie wolno to ja akurat mówię "nie wolno" i czasem młoda słucha, czasem muszę odwrócić jej uwagę... Czasem są płaczki, a czasem wymiękam i chodzę z nią po tych schodach - tak więc średnio wychowawczo 😂

No ja mowie o prywatnych lekarzach, bo na NFZ już wczoraj było wszystko zamknięte. Dzisiaj będzie moja mama.ogarniala temat.
Ci prywatni lekarze, teraz obrosli w piórka, tylko cyfry im w głowie, bo przez pandemie więcej ludzi zaczęło do nich chodzić
Z ropa z ucha to na opiekę calodobowa albo na sor z takim maluchem
To czekam na opinie 🙂
Wiesz co my w ogóle mieliśmy inny żłobek wybrany, ale zadzwoniłam do tego właśnie i akurat było wolne miejsce. Dzwoniłam w ostatnim tygodniu maja i teraz od 6 czerwca młody się adaptuje :) ja się jaram mega tym żłobkiem głównie dlatego że mają takie bardzo świeże podejście i zarąbiste posiłki, bez cukru, soli, na śniadanie np owsianki z owocami, jaglanki, etc. Dodają olejów do posiłków - lnianego, oliwy. Podwiecxorki pieką sami, np zdrowe muffiny :D ja lubię takie rzeczy. Nie jestem restrykcyjna i mój Filip normalnie je wszystko włącznie z chlebem etc, ale fajnie jak w żłobku jest jednak dobre żywienie, w końcu za coś place no nie 😂😂 a no i mają np zajęcia angielskiego w formie piosenek albo angielskich książeczek :) ogólnie jak tam weszłam i zaczęłam słuchać dyrektorki to już wiedziałam że się dogadamy 😂😂

Z ropa z ucha to na opiekę calodobowa albo na sor z takim maluchem

Wiesz co my w ogóle mieliśmy inny żłobek wybrany, ale zadzwoniłam do tego właśnie i akurat było wolne miejsce. Dzwoniłam w ostatnim tygodniu maja i teraz od 6 czerwca młody się adaptuje :) ja się jaram mega tym żłobkiem głównie dlatego że mają takie bardzo świeże podejście i zarąbiste posiłki, bez cukru, soli, na śniadanie np owsianki z owocami, jaglanki, etc. Dodają olejów do posiłków - lnianego, oliwy. Podwiecxorki pieką sami, np zdrowe muffiny :D ja lubię takie rzeczy. Nie jestem restrykcyjna i mój Filip normalnie je wszystko włącznie z chlebem etc, ale fajnie jak w żłobku jest jednak dobre żywienie, w końcu za coś place no nie 😂😂 a no i mają np zajęcia angielskiego w formie piosenek albo angielskich książeczek :) ogólnie jak tam weszłam i zaczęłam słuchać dyrektorki to już wiedziałam że się dogadamy 😂😂
To super to ile płacisz za taki żłobek?😁jak mają full wypas jeżdżenie dobre i zdrowe to największy plus

Tak tak, ja też się bałam drzemek a młoda ledwo wytrzymywała do godziny spania
Pokrzepiające 🤭 tylko u nas sen to teraz taki drażliwy temat troche... Młody mega zmęczony, oczy mu się same zamykają, a jak go próbuje położyć to hyc na brzuch i zabawa, śmiech przez łzy i w ogóle. Trochę się muszę bagimnastgkowac przed drzemka. No ale zobaczymy, mam nadzieję że będzie zajebiś cie jak zawsze 😂😂 miały być trzy dni po 1-2h, ale wczoraj tak super się bawił, że już go dzisiaj na obiad wzięły. Pewnie jutro zostanie na drzemkę 🤭🤭 a ja nie mam pościeli 🙄

reklama
Do góry