reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No ja mowie o prywatnych lekarzach, bo na NFZ już wczoraj było wszystko zamknięte. Dzisiaj będzie moja mama.ogarniala temat.
Ci prywatni lekarze, teraz obrosli w piórka, tylko cyfry im w głowie, bo przez pandemie więcej ludzi zaczęło do nich chodzić
Boże... Biedni jesteście, współczuję bardzo. 🥺

@olga.1 co do rzeczy które nie wolno to ja akurat mówię "nie wolno" i czasem młoda słucha, czasem muszę odwrócić jej uwagę... Czasem są płaczki, a czasem wymiękam i chodzę z nią po tych schodach - tak więc średnio wychowawczo 😂

No ja mowie o prywatnych lekarzach, bo na NFZ już wczoraj było wszystko zamknięte. Dzisiaj będzie moja mama.ogarniala temat.
Ci prywatni lekarze, teraz obrosli w piórka, tylko cyfry im w głowie, bo przez pandemie więcej ludzi zaczęło do nich chodzić
Z ropa z ucha to na opiekę calodobowa albo na sor z takim maluchem
To czekam na opinie 🙂
Wiesz co my w ogóle mieliśmy inny żłobek wybrany, ale zadzwoniłam do tego właśnie i akurat było wolne miejsce. Dzwoniłam w ostatnim tygodniu maja i teraz od 6 czerwca młody się adaptuje :) ja się jaram mega tym żłobkiem głównie dlatego że mają takie bardzo świeże podejście i zarąbiste posiłki, bez cukru, soli, na śniadanie np owsianki z owocami, jaglanki, etc. Dodają olejów do posiłków - lnianego, oliwy. Podwiecxorki pieką sami, np zdrowe muffiny :D ja lubię takie rzeczy. Nie jestem restrykcyjna i mój Filip normalnie je wszystko włącznie z chlebem etc, ale fajnie jak w żłobku jest jednak dobre żywienie, w końcu za coś place no nie 😂😂 a no i mają np zajęcia angielskiego w formie piosenek albo angielskich książeczek :) ogólnie jak tam weszłam i zaczęłam słuchać dyrektorki to już wiedziałam że się dogadamy 😂😂

Z ropa z ucha to na opiekę calodobowa albo na sor z takim maluchem

Wiesz co my w ogóle mieliśmy inny żłobek wybrany, ale zadzwoniłam do tego właśnie i akurat było wolne miejsce. Dzwoniłam w ostatnim tygodniu maja i teraz od 6 czerwca młody się adaptuje :) ja się jaram mega tym żłobkiem głównie dlatego że mają takie bardzo świeże podejście i zarąbiste posiłki, bez cukru, soli, na śniadanie np owsianki z owocami, jaglanki, etc. Dodają olejów do posiłków - lnianego, oliwy. Podwiecxorki pieką sami, np zdrowe muffiny :D ja lubię takie rzeczy. Nie jestem restrykcyjna i mój Filip normalnie je wszystko włącznie z chlebem etc, ale fajnie jak w żłobku jest jednak dobre żywienie, w końcu za coś place no nie 😂😂 a no i mają np zajęcia angielskiego w formie piosenek albo angielskich książeczek :) ogólnie jak tam weszłam i zaczęłam słuchać dyrektorki to już wiedziałam że się dogadamy 😂😂
To super to ile płacisz za taki żłobek?😁jak mają full wypas jeżdżenie dobre i zdrowe to największy plus

Tak tak, ja też się bałam drzemek a młoda ledwo wytrzymywała do godziny spania
Pokrzepiające 🤭 tylko u nas sen to teraz taki drażliwy temat troche... Młody mega zmęczony, oczy mu się same zamykają, a jak go próbuje położyć to hyc na brzuch i zabawa, śmiech przez łzy i w ogóle. Trochę się muszę bagimnastgkowac przed drzemka. No ale zobaczymy, mam nadzieję że będzie zajebiś cie jak zawsze 😂😂 miały być trzy dni po 1-2h, ale wczoraj tak super się bawił, że już go dzisiaj na obiad wzięły. Pewnie jutro zostanie na drzemkę 🤭🤭 a ja nie mam pościeli 🙄

reklama
Do góry