Tak tak, ja też się bałam drzemek a młoda ledwo wytrzymywała do godziny spaniaW żłobku jest inne podejście do dzieci. U nas tez się balam drzemek a mloda po zabawie jest tak zmeczona ze pada od razu spac ;D
Dobrze bedzie zobaczysz
reklama
Boże... Biedni jesteście, współczuję bardzo.No ja mowie o prywatnych lekarzach, bo na NFZ już wczoraj było wszystko zamknięte. Dzisiaj będzie moja mama.ogarniala temat.
Ci prywatni lekarze, teraz obrosli w piórka, tylko cyfry im w głowie, bo przez pandemie więcej ludzi zaczęło do nich chodzić
J mowie,, sisi nie wolno,, ona robi sobie nunu i robi dalej albo ryczy@olga.1 co do rzeczy które nie wolno to ja akurat mówię "nie wolno" i czasem młoda słucha, czasem muszę odwrócić jej uwagę... Czasem są płaczki, a czasem wymiękam i chodzę z nią po tych schodach - tak więc średnio wychowawczo
rosenberg
Fanka BB :)
Z ropa z ucha to na opiekę calodobowa albo na sor z takim maluchemNo ja mowie o prywatnych lekarzach, bo na NFZ już wczoraj było wszystko zamknięte. Dzisiaj będzie moja mama.ogarniala temat.
Ci prywatni lekarze, teraz obrosli w piórka, tylko cyfry im w głowie, bo przez pandemie więcej ludzi zaczęło do nich chodzić
Wiesz co my w ogóle mieliśmy inny żłobek wybrany, ale zadzwoniłam do tego właśnie i akurat było wolne miejsce. Dzwoniłam w ostatnim tygodniu maja i teraz od 6 czerwca młody się adaptuje ja się jaram mega tym żłobkiem głównie dlatego że mają takie bardzo świeże podejście i zarąbiste posiłki, bez cukru, soli, na śniadanie np owsianki z owocami, jaglanki, etc. Dodają olejów do posiłków - lnianego, oliwy. Podwiecxorki pieką sami, np zdrowe muffiny ja lubię takie rzeczy. Nie jestem restrykcyjna i mój Filip normalnie je wszystko włącznie z chlebem etc, ale fajnie jak w żłobku jest jednak dobre żywienie, w końcu za coś place no nie a no i mają np zajęcia angielskiego w formie piosenek albo angielskich książeczek ogólnie jak tam weszłam i zaczęłam słuchać dyrektorki to już wiedziałam że się dogadamyTo czekam na opinie
marta18691
To super to ile płacisz za taki żłobek?jak mają full wypas jeżdżenie dobre i zdrowe to największy plusZ ropa z ucha to na opiekę calodobowa albo na sor z takim maluchem
Wiesz co my w ogóle mieliśmy inny żłobek wybrany, ale zadzwoniłam do tego właśnie i akurat było wolne miejsce. Dzwoniłam w ostatnim tygodniu maja i teraz od 6 czerwca młody się adaptuje ja się jaram mega tym żłobkiem głównie dlatego że mają takie bardzo świeże podejście i zarąbiste posiłki, bez cukru, soli, na śniadanie np owsianki z owocami, jaglanki, etc. Dodają olejów do posiłków - lnianego, oliwy. Podwiecxorki pieką sami, np zdrowe muffiny ja lubię takie rzeczy. Nie jestem restrykcyjna i mój Filip normalnie je wszystko włącznie z chlebem etc, ale fajnie jak w żłobku jest jednak dobre żywienie, w końcu za coś place no nie a no i mają np zajęcia angielskiego w formie piosenek albo angielskich książeczek ogólnie jak tam weszłam i zaczęłam słuchać dyrektorki to już wiedziałam że się dogadamy
rosenberg
Pokrzepiające tylko u nas sen to teraz taki drażliwy temat troche... Młody mega zmęczony, oczy mu się same zamykają, a jak go próbuje położyć to hyc na brzuch i zabawa, śmiech przez łzy i w ogóle. Trochę się muszę bagimnastgkowac przed drzemka. No ale zobaczymy, mam nadzieję że będzie zajebiś cie jak zawsze miały być trzy dni po 1-2h, ale wczoraj tak super się bawił, że już go dzisiaj na obiad wzięły. Pewnie jutro zostanie na drzemkę a ja nie mam pościeliTak tak, ja też się bałam drzemek a młoda ledwo wytrzymywała do godziny spania
rosenberg
Po dotacjachTo super to ile płacisz za taki żłobek?jak mają full wypas jeżdżenie dobre i zdrowe to największy plus
Po dotacjach to będzie chyba z 1100zl miesięcznieTo super to ile płacisz za taki żłobek?jak mają full wypas jeżdżenie dobre i zdrowe to największy plus
marta18691
No to fajniePo dotacjach
Po dotacjach to będzie chyba z 1100zl miesięcznie
reklama
A ty nie mieszkasz w Żorach? Przeciez tam normalnie sor jest od 18.przyjmuja z gorączkami itp. A dziecko zawsze przyjmą i zobacząMam najbliżej 50 km od domu, nigdzie nie ma laryngologa niestety