Dzięki.Zdrówka, a impreza nie zająć, nie ucieknie![]()
reklama
Eee tam nie ma co się nastawiać pesymistyczne. Przejdziecie to jak przeziębienie.Dzięki.O imprezę się nie martwię bo i tak robimy w domu. Starszy zagoraczkowal we czwartek rano więc wieczorem już odwołałam gosci. Sama w nocy ze środy na czwartek goraczkowalam i miałam objawy jelitowki, więc może też to covid. Martwię się bardziej jak to przetrwamy, ewentualnych powikłań, pimsu..

Póki co to częściowo jak sraczkęEee tam nie ma co się nastawiać pesymistyczne. Przejdziecie to jak przeziębienie.![]()
To u nas Hania miała sraczkePóki co to częściowo jak sraczkę![]()

marta18691
Fanka BB :)
A u nas mały dziś się podciągnął na mnie i stanol 

Sylwia99
Zawsze jest ten stres. Ale u każdego widać, to samo. Zaczyna się od gorączki. Trzeba przeczekać i oby jak najszybciej przeszło..Dzięki.O imprezę się nie martwię bo i tak robimy w domu. Starszy zagoraczkowal we czwartek rano więc wieczorem już odwołałam gosci. Sama w nocy ze środy na czwartek goraczkowalam i miałam objawy jelitowki, więc może też to covid. Martwię się bardziej jak to przetrwamy, ewentualnych powikłań, pimsu..
Sylwia99
Wszystkiego najlepszegoU nas dzisiaj też roczek stuknął, pogoda wybitna, byliśmy na wycieczce, na pizzy i stuknelismy się z młodym na toast urodzinowy - on bidonem, my szklankami![]()

reklama
marta18691
I zrobił kilka kroków trzymając mnie za ręce