reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Drobne zakupy i ja robię jak odbieram dzieci sióstr. Albo po prostu jadę. Tylko teraz były większe zakupy na urodziny, na niedzielę. ;)
Aaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielę 😁😁 ja jutro robie jeszcze w bajlandi dla przedszkolaków i mam z głowy na cały rok😂😂 takze musze upiec jakieś ciasto dla rodziców jak będą chcieli zostać jutro 😂

reklama
Aaa to teraz wy macie urodzinki w niedzielę 😁😁 ja jutro robie jeszcze w bajlandi dla przedszkolaków i mam z głowy na cały rok😂😂 takze musze upiec jakieś ciasto dla rodziców jak będą chcieli zostać jutro 😂
Pamiętam, że za moich czasów jak były takie urodzony, to nawet rodziców solenizanta nie było 😂😂

U nas też zaczynamy weekend imprezowy

Załączniki

• IMG_6775.jpg
    IMG_6775.jpg
    173,2 KB · Wyświetleń: 86
Tak my jutro.😁 Ciasto dzisiaj dokupiłam i dzisiaj sprzątnie. Lenę odstawiłam do mamy narzeczonego, zaraz zjem śniadanie i lecę sprzątać. 😀 No i spokój będziesz miała.☺️

My dziś roczek :) ale niestety starszak ma covid..impreza odwołana. :( Zrobiłam mu test z apteki i taka niespodziankami po południu idziemy zrobic pcr.

reklama
My dziś roczek :) ale niestety starszak ma covid..impreza odwołana. :( Zrobiłam mu test z apteki i taka niespodziankami po południu idziemy zrobic pcr.
Zdrówka ! Imprezę jeszcze zdążycie zrobić 🥰🥰

Dziewczyny w poniedziałek idę zapisać Alusia do żłobka, trochę się boje go jednak puścić.

Do góry