reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

@Święta92 dziś w tym drugim żłobku co byliśmy były jeszcze 2 pary z dzieckiem, a jedna dziewczynka, miesiąc młodsza od naszych dzieciaczków, taka podobna do Hani, że zgłupiałam 😂 Taka śmiała, cały czas zaczepiała Czarka, a ten niewzruszony na jej zaloty 😂
Hahaha, dzisiaj Hanka w zusie wszystkich zaczepiała 😂😂😂chodzila kucała kolo ludzi 😂na mieście każdy ja zaczepia 😂😂wzbudza takie emocje ona😂😂jest małym krasnalem😂 droga do przedszkola wózkiem około trwa do 10 min. Teraz jak Hanka idzie na nogach trwa to prawie godzinę 😂😂😂ale jestem w szoku jak mówię, daj rękę to daje 😂

Załączniki

• Screenshot_20220210_205941_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220210_205941_com.android.gallery3d.jpg
    389,5 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Hahaha, dzisiaj Hanka w zusie wszystkich zaczepiała 😂😂😂chodzila kucała kolo ludzi 😂na mieście każdy ja zaczepia 😂😂wzbudza takie emocje ona😂😂jest małym krasnalem😂 droga do przedszkola wózkiem około trwa do 10 min. Teraz jak Hanka idzie na nogach trwa to prawie godzinę 😂😂😂ale jestem w szoku jak mówię, daj rękę to daje 😂
Ty ja ubierasz tak, że ona wygląda na o wiele starsza 😁
W ogóle jak Dopierała rozmiar atipaskow? Alek wyrósł mi z niechodkow i chyba będę musiała kupic te buty 😩

Czaderska kurtka 😍 wygląda jak gwiazda 😍 ale cudowny krasnalek 🥰

reklama
Do góry