reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A jakie jeszcze ozdoby/niespodzianki szykujesz? Zainspiruj mnie ! 🥰
ja zamówiłam coś takiego plus będzie jeszcze 1 z helem. U nas weekend roczkowy za tydzień, sobota jedna rodzina, niedziela druga. Muszę pomyśleć co na stół.

Załączniki

• IMG_6463.jpg
    IMG_6463.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Dodaje jeszcze kilka fotek roczkowych. Co prawda roczek 10, a my już gotowi 😀

Załączniki

• IMG_5782.jpg
    IMG_5782.jpg
    110,1 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_6452.jpg
    IMG_6452.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_6454.jpg
    IMG_6454.jpg
    100,8 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_6455.jpg
    IMG_6455.jpg
    104,9 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_6457.jpg
    IMG_6457.jpg
    99 KB · Wyświetleń: 80
Ja wam powiem dziewczyny, że się tak napracuje na ten roczek, ale wrzucę wam zdjęcia, jak efekt będzie końcowy i zadowalający 😁
Szkoda, że chyba będzie mniej ludzi niż założyłam, bo choroby, ale mam nadzieję, że się wszystko uda !

Jakieś balony, duży balon 1ka. Nic specjalnego. Rozowe serwetki. Nic dla gości nie ogarnęłam bo miały być zdjęcia hani 😂chyba, że jutro jej jakieś zrobię 😂
Tez wlasnie chce jakies z helem przywiazac, i tez myslalam o fotomagnezach, ale nie moge znalezc nic ciekawego…

reklama
Do góry