reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mialam robić cholerny roczek 5go lutego. Dzisiaj szwagierka i teście w góry mieli jechać.. I oczywiście jej bachory dostały kwarantanne 😂 takze juz kombinują że pojadą 4 go. A ja mam przełożyć roczek. No sorry... Tak mi ciśnienie podnieśli. Mowilam jej żeby tydzień nie dawała do szkoły bo i tak gowno się uczą w tych młodszych klasach, ale corka lubi chodzic więc nie chciała omijać fajnych rzeczy.. To ja musze cierpieć zajebiscie
O to mamy impreze tego samego dnia 😁😁
Wiesz co ja bym nie przekładała, nie mają czasu to nie, wiedzieli kiedy jest impreza..

reklama
Zgadzam się, lepiej iść nawet jeśli okaże się że wszystko okej niż potem sobie pluć w brodę że się zaniedbało
Też jestem tego zdania. U nas kolejny raz morfologia nie wyszła najlepiej. Sama zasugerowalam, żeby dała skierowanie do hematologa. Prawdopodobnie leki na tarczyce zaburzają te wyniki, ale wolę żeby spojrzał na to jakiś specjalista.

Mialam robić cholerny roczek 5go lutego. Dzisiaj szwagierka i teście w góry mieli jechać.. I oczywiście jej bachory dostały kwarantanne 😂 takze juz kombinują że pojadą 4 go. A ja mam przełożyć roczek. No sorry... Tak mi ciśnienie podnieśli. Mowilam jej żeby tydzień nie dawała do szkoły bo i tak gowno się uczą w tych młodszych klasach, ale corka lubi chodzic więc nie chciała omijać fajnych rzeczy.. To ja musze cierpieć zajebiscie
Ja bym nie przekładała imprezy, wyjazd ważniejszy to ich wybór.

Też jestem tego zdania. U nas kolejny raz morfologia nie wyszła najlepiej. Sama zasugerowalam, żeby dała skierowanie do hematologa. Prawdopodobnie leki na tarczyce zaburzają te wyniki, ale wolę żeby spojrzał na to jakiś specjalista.
U nas też morfologia słaba. A co Wam wyszło? My musimy znowu żelazo suplementowac. A dodatkowo co mnie martwi to mamy obniżone neutrofile ale lekarz powiedział żeby się na razie nie martwić. A za miesiąc powtórka badań.

U nas też morfologia słaba. A co Wam wyszło? My musimy znowu żelazo suplementowac. A dodatkowo co mnie martwi to mamy obniżone neutrofile ale lekarz powiedział żeby się na razie nie martwić. A za miesiąc powtórka badań.
Co lekarz to co innego gada. Podobno morfologia takich małych dzieci jest zawsze odchylona i każde dziecko ma lekką anemię. Bądź tu mądry jak każdy gada co innego -.-

reklama
No u nas właśnie to samo. Profesjonalnie to się nazywa neutropenia. Za każdym razem ma poniżej normy. Ale właśnie czytalam, że przy lekach na tarczyce tak może być. Mamy wizytę u hematologa na 16 lutego, więc zobaczymy co on powie.

Do góry