reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No u nas właśnie to samo. Profesjonalnie to się nazywa neutropenia. Za każdym razem ma poniżej normy. Ale właśnie czytalam, że przy lekach na tarczyce tak może być. Mamy wizytę u hematologa na 16 lutego, więc zobaczymy co on powie.
Nam powiedział że czasami tak po prostu jest i nawet niektóre dzieci do 2 roku życia tak mają. Dodatkowo za miesiąc mamy powtórzyć morfologię z rozmazem ręcznym i wtedy zobaczymy co dalej. Daj znać co Wam powie po wizycie.

Nam powiedział że czasami tak po prostu jest i nawet niektóre dzieci do 2 roku życia tak mają. Dodatkowo za miesiąc mamy powtórzyć morfologię z rozmazem ręcznym i wtedy zobaczymy co dalej. Daj znać co Wam powie po wizycie.
Nienawidzę jak lekarz mówi, że dzieci tak mają 🤦‍♀️ właśnie przez takie gadanie potencjalna choroba może się rozwijać i narobić szkód w organizmie. Bardzo dobrze, że powtórzysz badanie, tak robią świadomi rodzice 🙂 I jasne, dam znać co nam powie na wizycie lekarz.
Właśnie u mojej mamy w pracy jest dziewczyna, która chodziła z dzieckiem do lekarza, bo się wzdrygało w czasie dnia i w nocy. Lekarz mówił, że DZIECI JUŻ TAK MAJĄ jak zrobią siku. Wybrała się prywatnie do neurologa, zrobili EEG i wyszlo, że dziecko ma padaczkę. Ale na takie mamy to patrzą jak na wariatki, że wymyśla jakieś choroby...

Dziewczyny, zmienilyście już mm na nr3?
Ja mam trochę problem. Podaje małemu Bebilon pepti syneo 2. Teraz wypisywała mi pediatra receptę, ale może tylko do roku, a potem zaświadczenie od alergologa. Wydaje mi się że żadnej alergii na bmk nie ma bo je nabiał i jest okej. Dlatego chcę spróbować ze zwykłym bebiko. Mąż kupił w Rossmanie puszkę bebiko3 ale stary skład z olejem palmowym. Nie chcę znowu przeskakiwać z mleka bez tego oleju na mleko z nim, dlatego kupiłam na olx kilka saszetek Bebiko 3 tej nowej i zobaczymy... Oby to pił to pepti bez refundacji kosztuje ponad 40 zł za 400g..

Nienawidzę jak lekarz mówi, że dzieci tak mają 🤦‍♀️ właśnie przez takie gadanie potencjalna choroba może się rozwijać i narobić szkód w organizmie. Bardzo dobrze, że powtórzysz badanie, tak robią świadomi rodzice 🙂 I jasne, dam znać co nam powie na wizycie lekarz.
Właśnie u mojej mamy w pracy jest dziewczyna, która chodziła z dzieckiem do lekarza, bo się wzdrygało w czasie dnia i w nocy. Lekarz mówił, że DZIECI JUŻ TAK MAJĄ jak zrobią siku. Wybrała się prywatnie do neurologa, zrobili EEG i wyszlo, że dziecko ma padaczkę. Ale na takie mamy to patrzą jak na wariatki, że wymyśla jakieś choroby...
A jakoś mocno się wzdrygał ? Mojego też tak czasem otrzepuje i właśnie zawsze mówimy że wtedy sika 😱

reklama
Do góry