U nas wciąż 8 ząbków, już od dłuższego czasu w sumie i mimo ewidentnych objawów co jakiś czas, że coś idzie, ja nic nowego nie widzęCzy wszystkie dzieciaczki mają już więcej ząbków niż 2?
reklama
U nas jest 7 a 8 już na horyzoncieCzy wszystkie dzieciaczki mają już więcej ząbków niż 2?
Marta ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko umówiła się na wizytę. Myślę że to bardzo ważne żeby tego nie zaniedbać.Ja niewiem co tymi lekarzami jest przyjmowała mnie zaś ta doktora której nie lubię i powiedziała że on już powinien stać przy meblach i chodzić.
Mam iść do poradni neurologicznej sama już niewiem...każde dziecko w swoim tempem się rozwija...dziewczyny to samo miały późno raczkowały i siadały a chodzić same to już wogole późno 15miesiec...
G
gość _199
Gość
OpowiadajWiecie co z rodziną to tylko pięknie za zdjęciach od 8 mi tak tesciowa że szwagierka podniosły ciśnienie
Mialam robić cholerny roczek 5go lutego. Dzisiaj szwagierka i teście w góry mieli jechać.. I oczywiście jej bachory dostały kwarantanne takze juz kombinują że pojadą 4 go. A ja mam przełożyć roczek. No sorry... Tak mi ciśnienie podnieśli. Mowilam jej żeby tydzień nie dawała do szkoły bo i tak gowno się uczą w tych młodszych klasach, ale corka lubi chodzic więc nie chciała omijać fajnych rzeczy.. To ja musze cierpieć zajebiscieOpowiadaj
Ewq9
Fanka BB :)
A dostałaś skierowanie do tej poradni neurologicznej czy masz iść prywatnie ? Orientowałas się jak z terminami ? Żebys nie miała wizyty za 2 miesiące...Ja niewiem co tymi lekarzami jest przyjmowała mnie zaś ta doktora której nie lubię i powiedziała że on już powinien stać przy meblach i chodzić.
Mam iść do poradni neurologicznej sama już niewiem...każde dziecko w swoim tempem się rozwija...dziewczyny to samo miały późno raczkowały i siadały a chodzić same to już wogole późno 15miesiec...
G
gość _199
Gość
Ja już Marcie pisałam że tu u nas w okolicy jest czy ośrodek, na NFZ, wystarczy mieć skierowaniez ale zrobi jak uważa.A dostałaś skierowanie do tej poradni neurologicznej czy masz iść prywatnie ? Orientowałas się jak z terminami ? Żebys nie miała wizyty za 2 miesiące...
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
U nas 8. Na górze przy czwórce opuchnięte już od jakiegoś czasu, ale nie chce wyjśćCzy wszystkie dzieciaczki mają już więcej ząbków niż 2?