marta18691
Fanka BB :)
Patrzę małemu 1u góry już się przebiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nol. Moja psychika juz by mnie swędziała dupa basia 2 dni temu swędziała ją pupa (zle podtarla) ja już przerażona że owsiki jak mnie zaczęło swędziećMój bratanek ma owsiki, z przedszkola chyba przyniósł.... Kozacko..... Ciągle wszyscy razem siedzieliśmy u dziadkow
u nas to samo jedna drzemka ok godziny w okolicach 13. Na noc spać idzie w okolicach 21. Tyle, ze śpimy do 10Moje dziecko ma jedną drzemke, chyba, że usnie w aucie... Spala dzis od 12 do 13.30 około. I jeszcze nie śpi takze dziwny egzemplarz mi się zrobił. Jak ma 2 drzemki to gorzej zasypia wieczorem. O 20 dostanie mleczko i mam nadzieję, że usnie
To my śpimy do 6 maksymalnie no nie, zdarzylo się ze 2 razy że do 6:30 potem już przed 9 jest sennyu nas to samo jedna drzemka ok godziny w okolicach 13. Na noc spać idzie w okolicach 21. Tyle, ze śpimy do 10
O matkoooo współczuję...Mój bratanek ma owsiki, z przedszkola chyba przyniósł.... Kozacko..... Ciągle wszyscy razem siedzieliśmy u dziadkow