reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja już
O nol. Moja psychika juz by mnie swędziała dupa 😂😂😂 basia 2 dni temu swędziała ją pupa (zle podtarla) ja już przerażona że owsiki jak mnie zaczęło swędzieć 😂😂😂😂
Też tak mam 😂😂 już robię dezynfekcję całej chaty. Wyszorowalam łazienkę na górze, cała pościel nasza i młodego, to samo materace, zaprasowalam z parą, ramy łóżka, łóżeczko, dezynfekuje wszystkie klamki itp 😂 nawet zabawki młodego dzisiaj umyłam na górze, jak pójdzie spać to będę szorować też te na dole 🙃🙃 wolę tak niż później płakać 😎 oczami wyobraźni widzę te wszystkie jaja owsików w całym domu

reklama
Dziewczyny u nas chyba przejście na jedną drzemke mala zawsze o 9 szla spac a teraz 11 a ona się bawi w najlepsze... szok.... w nocy milion pobudek bo ida obie dwójki na raz. Ale nie usypiam na sile. Zobaczymy jak się dzien potoczy;

U was dalej drzemki o konkretnych porach czy dajecie maluchom tyle czasu ile chcą?
U nas pierwsza drzemka ok 9 i druga ok 14. Ale ja go usypiam. Nie protestuje jakoś bardzo. Jutro spróbuję poczekać czy sam będzie chciał spac

U nas pierwsza drzemka ok 9 i druga ok 14. Ale ja go usypiam. Nie protestuje jakoś bardzo. Jutro spróbuję poczekać czy sam będzie chciał spac
Też muszę tak zrobić, najgorszej że w żłobku o 11 drzemka, a on tylko jak go usypiam o tej godzinie pada, w dodatku protestując

U nas za to szykuje się dzisiaj wieczorna awantura coś czuję, bo Czarek zasnął na drugą drzemkę i nadal śpi 😱 położyłam go o 17:30, myśląc, że i tak nie zaśnie i za pół godziny po niego pójdę (jeśli tyle w łóżeczku wytrzyma), ale jakoś tak dziwnie cicho się zrobiło przed 18, patrzę, a ten śpi w najlepsze 🙈 Zaraz chyba pójdziemy go budzić, kąpiel, mleko i... 😂

U nas za to szykuje się dzisiaj wieczorna awantura coś czuję, bo Czarek zasnął na drugą drzemkę i nadal śpi 😱 położyłam go o 17:30, myśląc, że i tak nie zaśnie i za pół godziny po niego pójdę (jeśli tyle w łóżeczku wytrzyma), ale jakoś tak dziwnie cicho się zrobiło przed 18, patrzę, a ten śpi w najlepsze 🙈 Zaraz chyba pójdziemy go budzić, kąpiel, mleko i... 😂
Ja bym płakała 😂😂 lubię jak dziecko jednak idzie spac o ludzkiej porze bo nie ma nic lepszego jak się pie**olnąć na kanapie po całym dniu, tak w spokoju bez tego małego szatana 😂

Te wasze dzieci 11kg to nic. Dzisiaj poznaliśmy niemowlaka 9 miesięcznego ponad 13 kg 😱 tyle to ja chyba ważyłam jak miałam 2 lata 😂
Ja jak leżałam w szpitalu po porodzie to byl na oddziale niemowlak 4 miesięczny 14 kilo.... kolos. Serio. Wyglądem myslalam ze ma z rok... dopiero mnie pielegniarki oświeciły ze tak matka dopuściła 4 miesieczne dziecko

reklama
Ja bym płakała 😂😂 lubię jak dziecko jednak idzie spac o ludzkiej porze bo nie ma nic lepszego jak się pie**olnąć na kanapie po całym dniu, tak w spokoju bez tego małego szatana 😂
Dokładnie. Nie wyobrażam sobie żeby mały szedł spać np 22 czy 23. Najpóźniej o 20:30 ma spac i wtedy ja mam czas dla siebie i męża 😁

Do góry