G
gość _199
Gość
Masakra, o co tym dzieciakom chodziW nocy wstala myślę że z 6 razy spokojnie... Poszlam spac o północy i pozniej juz chyba ciagle wstawałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra, o co tym dzieciakom chodziW nocy wstala myślę że z 6 razy spokojnie... Poszlam spac o północy i pozniej juz chyba ciagle wstawałam
raczej budzi się tylko na cycka, ale kilka-kilkanaście razy W dzień praktycznie nie dostaje i chyba nadrabia te złote 8 karmienA jak w nocy ?
Mój też do świąt dziennie w pracyMy dzis po pogrzebie, mala byla pierwszy raz cały dzień sama z tatą. Była tak stęskniona ze po południu nie odstępowała mnie na krok i zamiast po kąpieli czytać bajki przeleżała na mnie zeby głaskać ja po plecach...
Noc poprzednia tragedia, przyjecgal moj tata i brat z zagranicy. Przywieźli jej zabawki a ona tak odreagowała ten halas itp ze 3,/4 nocy z płaczem na rękach. Ale dzis juz tylko 2 pobudki.
U nas młoda ma etap jedzenia kanapek. Jak widzi chleb tk cieszy się jak glupia. A juz się balam ze za dlugo nie toleruje kawalkow
Smoczus oczywiście jest do spania ale zawsze rano zostaje w łóżeczku zeby nie miala go na codzień.
Od jutra maz az do swiat codziennie po 11h w pracy wiec jestesmt z małą zdane na siebie. Powoli bedziemy szykować swieta
Czyli tak jak u nas. Ja już go nawet w dzień orzystawiam po 10 razy dziennie a i tak się ciągle budzi.raczej budzi się tylko na cycka, ale kilka-kilkanaście razy W dzień praktycznie nie dostaje i chyba nadrabia te złote 8 karmien
Moj od urodzenia nie spi w dzien a w nocy budzi sie co chwile-ja jestem zombiWkurzam się bo nic nie mogę zrobić. Mam balagan. Wkurza mnie to ogromnie. Jestem zmęczona, Baska od 9 dni kwarantanna 7 więc też uziemione jesteśmy do 16