reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
🎁🎅❄️

Załączniki

• IMG_20211216_191047468_HDR.jpg
    IMG_20211216_191047468_HDR.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 77
Jak sobie z tym radzisz ? Bo ja nie ogarniam życia przez ten jego brak snu.
Kupiłam mm i nie ma mowy żeby to w nocy pił, czemu mi się trafił taki trudny egzemplarz...
Wkurzam się bo nic nie mogę zrobić. Mam balagan. Wkurza mnie to ogromnie. Jestem zmęczona, Baska od 9 dni kwarantanna 7 więc też uziemione jesteśmy do 16😥

Wkurzam się bo nic nie mogę zrobić. Mam balagan. Wkurza mnie to ogromnie. Jestem zmęczona, Baska od 9 dni kwarantanna 7 więc też uziemione jesteśmy do 16😥
Ja sprzedałam wozek, więc też jestem uziemiona, ani na spacer ani nic, myślałam że nowy będzie jutro, ale jeszcze go kurier od sprzedawcy nie odebral 🤬
Ja bym wszystko oddała żeby on noce przesypiał i tego cycka odstawił..

reklama
Ja sprzedałam wozek, więc też jestem uziemiona, ani na spacer ani nic, myślałam że nowy będzie jutro, ale jeszcze go kurier od sprzedawcy nie odebral 🤬
Ja bym wszystko oddała żeby on noce przesypiał i tego cycka odstawił..
W nocy wstala myślę że z 6 razy spokojnie... Poszlam spac o północy i pozniej juz chyba ciagle wstawałam 😂

Do góry