Dzięki kochana. Dużo bym zmieniła ale już się nie opłaca inwestować. Poczekam na coś większego i wtedy sobie zrobie od A do z jak chce!Ale ty masz ładnie w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki kochana. Dużo bym zmieniła ale już się nie opłaca inwestować. Poczekam na coś większego i wtedy sobie zrobie od A do z jak chce!Ale ty masz ładnie w domu
u nas drzemka dzisiaj tylko jedna, jakos z godzinke ale o 18:30 padł mi w aucie i udalo sie go przenieść do lozeczka takze zobaczymyHanka miała drzemke dzis tylko 32 minuty... Masakra. Jeszcze nie śpi
Jak sobie z tym radzisz ? Bo ja nie ogarniam życia przez ten jego brak snu.Hanka miała drzemke dzis tylko 32 minuty... Masakra. Jeszcze nie śpi
mój od jakiegoś 6 miesiąca ma głównie 1 drzemkę i to na spacerzeJak sobie z tym radzisz ? Bo ja nie ogarniam życia przez ten jego brak snu.
Kupiłam mm i nie ma mowy żeby to w nocy pił, czemu mi się trafił taki trudny egzemplarz...
A jak w nocy ?mój od jakiegoś 6 miesiąca ma głównie 1 drzemkę i to na spacerze
Wkurzam się bo nic nie mogę zrobić. Mam balagan. Wkurza mnie to ogromnie. Jestem zmęczona, Baska od 9 dni kwarantanna 7 więc też uziemione jesteśmy do 16Jak sobie z tym radzisz ? Bo ja nie ogarniam życia przez ten jego brak snu.
Kupiłam mm i nie ma mowy żeby to w nocy pił, czemu mi się trafił taki trudny egzemplarz...
Ja sprzedałam wozek, więc też jestem uziemiona, ani na spacer ani nic, myślałam że nowy będzie jutro, ale jeszcze go kurier od sprzedawcy nie odebralWkurzam się bo nic nie mogę zrobić. Mam balagan. Wkurza mnie to ogromnie. Jestem zmęczona, Baska od 9 dni kwarantanna 7 więc też uziemione jesteśmy do 16
W nocy wstala myślę że z 6 razy spokojnie... Poszlam spac o północy i pozniej juz chyba ciagle wstawałamJa sprzedałam wozek, więc też jestem uziemiona, ani na spacer ani nic, myślałam że nowy będzie jutro, ale jeszcze go kurier od sprzedawcy nie odebral
Ja bym wszystko oddała żeby on noce przesypiał i tego cycka odstawił..