reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A mi smutno trochę, że nie śpi, 😂tzn kolo 5 rano ja biorę żeby trochę się potulac 😂 ale wiem, że tak jest lepiej 😁
powiem szczerze, ze się zarzekałam ze Julek z nami spać nie będzie. A praktycznie po 1 śnie zostaje z ni czyli ok 00.00 i szczerze cieszę się z tego. Uwielbiam czuć jego zapach, te małe rączki jak przytulają

reklama
Mój nieproporcjonalne miał tylko nóżki, o tydzień większe, ale założyłam, że to po tatusiu 😅 3 tygodnie to faktycznie spora różnica, ale oby to nie oznaczało nic złego!
Cześć u mnie jest to samo 25tydzirn ciazy boję się że może mieć jakieś wady mniejszy brzuszek jak u ciebie urodziło się zdrowe?

A mi smutno trochę, że nie śpi, 😂tzn kolo 5 rano ja biorę żeby trochę się potulac 😂 ale wiem, że tak jest lepiej 😁
Właśnie ja też rano brałam na przytulaski ale teraz muszę to ograniczyć dopóki nie założymy zabezpieczenia na łóżko lub rozważam ściągnąć materac z łóżka żeby było nisko. Tylko zastanawiam się, Ty masz jakiś podkład pod materac czy leży bezpośrednio na podłodze?

Śpi z Wami całą noc? Czy po karmieniu go zostawiasz? W sumie to przy kp to myślę że wygodniej jak jest przy Tobie.
Na noc go usypiam w łóżeczku, potem jak się budzi pierwszy raz to tylko go lulam i idzie spać dalej. Po drugiej pobudce już śpi z nami, ona różnie wypada,czasem o 23 czasem wcześniej b

Właśnie ja też rano brałam na przytulaski ale teraz muszę to ograniczyć dopóki nie założymy zabezpieczenia na łóżko lub rozważam ściągnąć materac z łóżka żeby było nisko. Tylko zastanawiam się, Ty masz jakiś podkład pod materac czy leży bezpośrednio na podłodze?
Leży na stelazu na podłodze. Bo maz mi robi lozko bardzo długo 😂😂

Załączniki

• Screenshot_20211214_092156_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211214_092156_com.android.chrome.jpg
    287,5 KB · Wyświetleń: 40
Cześć u mnie jest to samo 25tydzirn ciazy boję się że może mieć jakieś wady mniejszy brzuszek jak u ciebie urodziło się zdrowe?
Mój urodził się całkowicie zdrowy, nie było też żadnych wad w ciąży. Jeśli to jedynie pomiar z USG i lekarz twierdzi, że jest ok, to pewnie błąd pomiaru albo z czasem się wszystko wyrówna. Z tego co pamiętam chyba nigdy nie było tak, że wszystkie części ciała wypadały równo na ten sam tydzień, a pamiętaj im mniej stresu w ciąży tym lepiej dla maluszka 😉

Mój urodził się całkowicie zdrowy, nie było też żadnych wad w ciąży. Jeśli to jedynie pomiar z USG i lekarz twierdzi, że jest ok, to pewnie błąd pomiaru albo z czasem się wszystko wyrówna. Z tego co pamiętam chyba nigdy nie było tak, że wszystkie części ciała wypadały równo na ten sam tydzień, a pamiętaj im mniej stresu w ciąży tym lepiej dla maluszka 😉
Tak wiem, ale strasznie się martwię a przeczytałam u Pani w którymś poście że też coś takiego było że miało dziecko mniejszy brzuszek albo coś pomyliłam

reklama
Tak wiem, ale strasznie się martwię a przeczytałam u Pani w którymś poście że też coś takiego było że miało dziecko mniejszy brzuszek albo coś pomyliłam
No lekarz powiedział że jest mniejszy brzuch i jak nie będę czuła ruchów to mam udać się odrazu do lekarza i wymagam częstej kontroli, dziękuję za odpowiedz

Do góry