reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja kupiłam na vinted za 45 zł bodajże nowy, z tym że nie jest jakiś super piękny :p
Na tym mi nie zależy, grunt żeby nie zsuwał się z wózka i posłużył mu do końca okresu woskowania 😁 też poluje na używany, ale wiadomo sprzedający powie że jest super ekstra, a może przyjść ci byle co 🤣

No niby tak. Ja jestem z mojego zadowolona :D ja w zasadzie więcej go do sanek potrzebuje, mniej do wózka, bo i tak jak jest śnieg to wożę go na sankach 🤪
Na tym mi nie zależy, grunt żeby nie zsuwał się z wózka i posłużył mu do końca okresu woskowania 😁 też poluje na używany, ale wiadomo sprzedający powie że jest super ekstra, a może przyjść ci byle co 🤣

Macie jakieś śpiworki do wózka i polecacie ? Tylko nie takie za 300 zł bo jestem biedna przez nadchodzącą wigilię 🤣
Ja mam taki używany, ale nie wiem jak się sprawuje, bo jeszcze nie używałam, dostałam od siostry. Temperatura 0, czy -2 stopnie to jeszcze nie jest dla mnie na taki gruby śpiwór - kombinezon, 2 pary skarpet, kocyk i czapka mu wystarczą, a i tak co go wyciągam po spacerze w strachu, że na pewno zmarzł (bo ja tak), to on cieplutki aż miło 😅

Załączniki

• Screenshot_2021-12-11-09-38-19-803_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-11-09-38-19-803_com.miui.gallery.jpg
    449,8 KB · Wyświetleń: 68
Ja mam taki używany, ale nie wiem jak się sprawuje, bo jeszcze nie używałam, dostałam od siostry. Temperatura 0, czy -2 stopnie to jeszcze nie jest dla mnie na taki gruby śpiwór - kombinezon, 2 pary skarpet, kocyk i czapka mu wystarczą, a i tak co go wyciągam po spacerze w strachu, że na pewno zmarzł (bo ja tak), to on cieplutki aż miło 😅
Ja nie mam kombinezona, młody w nim ciągle płacze, mamy tylko kurtkę, a w spacerówce nie będę miała niestety ochraniacza na nóżki :/

Kurde dziewczyny powiem wam że idą święta i roczek i już chodzę WKUR*$&. Teściowa się pyta co chce dla młodego, to jej mówię, to ona wymyślą że dzieci tego nie lubią, to jest beznadziejne itp. czy ona musi narzucać swoje zdanie ? Widziała go może z sześć razy i nie wie czym on się bawi, co lubi, a i tak mnie poucza... No i kupi oczywiście to co chce mu kupić, a nie to co ja bym dla niego chciała.
Już mi się nie chce tego roczku robić, serio..

Ja nie mam kombinezona, młody w nim ciągle płacze, mamy tylko kurtkę, a w spacerówce nie będę miała niestety ochraniacza na nóżki :/

Kurde dziewczyny powiem wam że idą święta i roczek i już chodzę WKUR*$&. Teściowa się pyta co chce dla młodego, to jej mówię, to ona wymyślą że dzieci tego nie lubią, to jest beznadziejne itp. czy ona musi narzucać swoje zdanie ? Widziała go może z sześć razy i nie wie czym on się bawi, co lubi, a i tak mnie poucza... No i kupi oczywiście to co chce mu kupić, a nie to co ja bym dla niego chciała.
Już mi się nie chce tego roczku robić, serio..
Ciężki egzemplarz z tej twojej teściowej, jak grochem o ścianę 😡 myślę że i tak nic nie poradzisz, i tak kupi to co będzie chciała. Wyluzuj, odpręż się i pomyśl że leżysz na plaży na Karaibach 😂

reklama
Ciężki egzemplarz z tej twojej teściowej, jak grochem o ścianę 😡 myślę że i tak nic nie poradzisz, i tak kupi to co będzie chciała. Wyluzuj, odpręż się i pomyśl że leżysz na plaży na Karaibach 😂
Gdyby to były małe rzeczy, ale ona chce kupić same duże rzeczy, które będą mi zagrażały mieszkanie, a ja dostaję konwulsji 🤣 ona nawet syna nie słucha, więc nie mam pytań...

Do góry