reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jak wiekszosc rzeczy z Pepco 🤷 nie oszukujmmy się, jakośc tam nie jest nigdy wybitna :D mam kilka ubrań i w sumie tylko spodenki dresowe są super. A tak to body te prazkowane np to takie sztywne się robią. A znowuż inne body przez głowę ciężko założyć a niby rozmiar ok. Więc tak naprawdę tam to loteria. Ale nie wybrzydzam, za takie pieniądze to mankamenty mogą byc, i tak szybko wyrośnie, a ładne przynajmniej
Ja np na vinted na te z Pepco nawet nie patrzę, bo wiem jakie są po pierwszej córce 😂

reklama
U mnie tez juz czeka na poranne rączki 😍

Załączniki

• IMG_20211130_213629.jpg
    IMG_20211130_213629.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 77
Dziewczyny, czy ktoras z Was leciala juz z Maluchem samolotem? W sobote lecimy na tydzien do Dubaju (sluzbowy wyjazd Meza, wiec bede z Kubim glownie sama) i sie zastanawiam czy jest cos szczegolnego, co warto zabrac, albo jakies fajne patenty, zeby przezyc z dzieckiem w samolocie. O piciu przy starcie i ladowaniu juz wiem a na kolyske do spania sie nie zalapalismy

Dziewczyny, czy ktoras z Was leciala juz z Maluchem samolotem? W sobote lecimy na tydzien do Dubaju (sluzbowy wyjazd Meza, wiec bede z Kubim glownie sama) i sie zastanawiam czy jest cos szczegolnego, co warto zabrac, albo jakies fajne patenty, zeby przezyc z dzieckiem w samolocie. O piciu przy starcie i ladowaniu juz wiem a na kolyske do spania sie nie zalapalismy
Ja co prawda nie wiem - leciałam tylko 2 razy w życiu, ale zazdroszczę 😍😍 na pewno super będziecie się bawić 😍 tak z ciekawosci- gdzie Twój mąż pracuje? Oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj 🤭

reklama
Leki weź w Dubaju mega drogie są! Naklejki podobno fajnie na dziecko działa jak sobie nakleja, tylko nie wiem czy nasze dzieci nie za małe.

Do góry