@olga.1 - a mi sie przypomnialo dzisiaj ze Twoja córa dojechala bboxa zapomnialam o tym, ale u nas tez jedna część pękła (ta zasuwka na rureczke). Dziwne bo ponoc zazwyczaj te bidony sa niezniszczalne w kazdym razie te czesci mozna kupic osobno nie trzeba kupowac calego bidona. Pewnie w zaleznosci co jest rozwalone to bardziej lub mniej oplaca sie kupic część
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
I to wszystko w cenie jedynie biletów do Dubaju i nocleguJa tak samo ! Moge sie opiekowac dziecmi
Sylwia99
Haha też nie wiem, ale dworski a Ty w domu masz kota?Mój kot to nigdy nie zaakceptuje alka, a szkoda bo marzy mi się taka przyjazn kotek domowy czy dworski ? ( Nie wiem czy jest takie słowo
G
gość _199
Gość
Taaak, my w domu mamy, ale nie lubi dzieci hahaHaha też nie wiem, ale dworski a Ty w domu masz kota?
u mojej się takie robiły chyba przy wczesnej fazie ząbkowania. My w sumie nic nie dawaliśmy. Trwało to pare dni i znikało. Ale kto tam wie czy to było ząbkowanie.....Hani na policzkach od rana zrobiły się czerwone placki. Nic niby nowego nie jadla. Czy mogę wapno jej dać??
U nas raczej też przy ząbkowaniu się pojawiały.Hani na policzkach od rana zrobiły się czerwone placki. Nic niby nowego nie jadla. Czy mogę wapno jej dać??
U nas wczoraj i przedwczoraj chyba też czerwone policzki prawie cały dzień, ale nawet nie pomyślałam, żeby szukać przyczyny jedynie temperaturę mierzyłam i sprawdziłam, czy nie jest mu za gorąco - nic z tego, więc uznałam, że to nic takiego, czasem tak ma jak śpi na brzuszku albo dużo wariuje. Jedynie wczoraj przesmarowałam mu buźkę kremem przed wyjściem, bo miał jeden policzek taki szorstki, dziś już lepiej, a czerwone nie są, miałam smarować przed spacerem i zapomniałam Ale to nic, facet go dziś mi ubrał do spaceru i w połowie spaceru się skapnęłam, że nie założył mu czapki dobrze, że miałam w wózku jego czapkę, nawet nie była aż taka dużaHani na policzkach od rana zrobiły się czerwone placki. Nic niby nowego nie jadla. Czy mogę wapno jej dać??
marta18691
SuperZrobiłam kalendarz dla ChrzesnicyZobacz załącznik 1342073
reklama
Sylwia99
Ja miałam kotkę w domu, dzieci nienawidziła. Jak tylko je słyszała, to chowała się pod łóżko, albo syczała.Taaak, my w domu mamy, ale nie lubi dzieci haha