reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mamy te spodenki od jakiegos czasu i bardzo nam sie rozciagaja i wypychaja
Ja to się tak cieszyłam jak nakupilam dużo ciuchów dla małego a wydałam mało kasy. Teraz żałuję. Kurtki nie idzie ubrać bo taka sztywna w rękawach, body z długim po pierwszym praniu się tak rozciągnęło w rękawach że podwijam na 3 razy i dalej wiszą.... Niby w Pepco tanio ale dla mnie jakoś tragiczna. Za to w h&m kupuje mu dresowe spodnie i są genialne 🤩🤩

Ja to się tak cieszyłam jak nakupilam dużo ciuchów dla małego a wydałam mało kasy. Teraz żałuję. Kurtki nie idzie ubrać bo taka sztywna w rękawach, body z długim po pierwszym praniu się tak rozciągnęło w rękawach że podwijam na 3 razy i dalej wiszą.... Niby w Pepco tanio ale dla mnie jakoś tragiczna. Za to w h&m kupuje mu dresowe spodnie i są genialne 🤩🤩
A ja tam jestem zadowolona z tego co kupuj. Szczególnie te eco rzeczy, i prążkowane. Hm dla mnie ten sam chińczyk 😂

Mamy te spodenki od jakiegos czasu i bardzo nam sie rozciagaja i wypychaja
Jak wiekszosc rzeczy z Pepco 🤷 nie oszukujmmy się, jakośc tam nie jest nigdy wybitna :D mam kilka ubrań i w sumie tylko spodenki dresowe są super. A tak to body te prazkowane np to takie sztywne się robią. A znowuż inne body przez głowę ciężko założyć a niby rozmiar ok. Więc tak naprawdę tam to loteria. Ale nie wybrzydzam, za takie pieniądze to mankamenty mogą byc, i tak szybko wyrośnie, a ładne przynajmniej

Zrobiłam kalendarz dla Chrzesnicy
IMG_20211130_184705.jpeg

reklama
Do góry