reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wohoaah! 👏👏👏 ale szybko ! U nas poereszy raz tydzien temu stala bez podporu, ale to takie szemrane bez bo udaje ze nie widzialam ze lekko lydke miala na mojej nodze podpartą 😁😍🥰
Hanka trenuje bo do mikołaja chce isc na 2 nogach. I powiedzieć mu,, eeee,, 😂
jak wpada do oczu to już można! 🙈 Też o tym słyszałam, podobno rozum sie ucina czy cos takiego😂😂
Taaa 😂😂 nie no ja kocham zabobony mojej mamy 😀😀

reklama
Stawiacie dziewczyny choinke?? Mi się w tym roku zamarzyła sztuczna na pieńku żeby Hania bombek nie zwalała 😂ale maz nie toleruje sztucznych choinek. Niby Basia byla w tym samym wieku jak byla jej 1 choinka ale wtedy chyba mialam większą cierpliwość 😂 albo Hanka bardziej brojna. Np wchodzi sobie na orbiterka 😂

Stawiacie dziewczyny choinke?? Mi się w tym roku zamarzyła sztuczna na pieńku żeby Hania bombek nie zwalała 😂ale maz nie toleruje sztucznych choinek. Niby Basia byla w tym samym wieku jak byla jej 1 choinka ale wtedy chyba mialam większą cierpliwość 😂 albo Hanka bardziej brojna. Np wchodzi sobie na orbiterka 😂
my przed mikołajem chcemy postawić, planujemy żywą w salonie. Zobaczymy czy przeżyje 😂

My choinkę mamy co roku żywą i w tym roku też taką planuje, będzie stała w salonie a tu Ida ma sporadyczny wstęp bo jest tu tv i mąż co chwila na konsoli gra albo coś ogląda więc ona tu nie wchodzi. Podeślijcie jakieś zadania do kalendarza adwentowego 😂 Mam dopiero 13🙈

Nie wiem dziewczyny jak Wy ale ja mam ostatnio taki zjazd energii … wyczerpaly mi sie baterie. Nie mam sily juz na nic. 🤦‍♀️ Pomimo tego ze z mlodą juz jest naprawde duzo latwiej. To chyba te nocki mnie tak wykanczaja. 😬😵
Ja mam podobnie-troche mnie atmosfera Swiat lepiej nastraja, ale zjazd energii kompletny.

Ojojoj 😬 to śnieg i u mnie zawitał 😬 póki co tylko delikatnie prószy, ale niektóre drogi wczoraj były nieprzejezdne. Te bardziej strome. Jak co roku zima ( a raczej śnieg bo zimy jeszcze nie ma kalendarzowej) zaskoczyła drogowców 😂

Ojojoj 😬 to śnieg i u mnie zawitał 😬 póki co tylko delikatnie prószy, ale niektóre drogi wczoraj były nieprzejezdne. Te bardziej strome. Jak co roku zima ( a raczej śnieg bo zimy jeszcze nie ma kalendarzowej) zaskoczyła drogowców 😂
Mnie dzis zaskoczył lód na schodach do domu... pelna energii wyskoczyłam o 6.30 z psem na szybki spacer. Wczoraj byla plucha wiec nie pomyślałam że przymroziło. ;D dobrze ze schodów jest tylko 7 bo z większej wysokości nie wiem czy bym przeżyła haha ;D

reklama
Do góry