reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A czemu nie pozwolisz dziecku zdecydować czy chce jeść mięso? :) może sam nie będzie chciał. Moja córka praktycznie nie je mięsa.
Mogę go zapytać jak będzie starszy, ale póki mu gotuje wolałabym żeby nie jadł. Ja np. żałuje że mi nama dawała mimo że sama nie jadła.

Łeee to jak tak ustalone to sobie mógł. :D może mu nie zakazuj tylko właśnie pogadaj czego potrzebujesz od niego. Wiesz jak to jest, zakaz jest po to żeby go złamać :D
Hahah niby tak, ale powiedział że nie będzie już dorabiał, trzymam za słowo.

reklama
Pytanie, czy będzie Ci pomagał czy będzie miał 100 pomysłów na ten czas.
Mogę go zapytać jak będzie starszy, ale póki mu gotuje wolałabym żeby nie jadł. Ja np. żałuje że mi nama dawała mimo że sama nie jadła.

Hahah niby tak, ale powiedział że nie będzie już dorabiał, trzymam za słowo.

Jeju dziewczyny ja dzisiaj mam dosyć, u mnie armagedon dzieci dom pełen, wrzaski, kłótnie itd. Siostry syn miesiąc młodszy od mojej, to taka jęczy dupa, że masakra. Na rękach źle. Najlepiej u mojej siostry. Jak jej mąż go bierze, to najlepiej żeby wyszedł z nim z pokoju, bo on jęczy, jak ją widzi i do niej chce. Ostatnio jak z nim zostałam na chwilę, to tylko jęczał. Nosić też źle. 🤦‍♀️ Wgl nie jest zainteresowany zupkami, deserkami. Chyba, że to co ona je, to by chciał. A Lena wywalone, po domu raczkuje, bawi się sama, więc w końcu mam trochę luzu. Jak ją chwalą, to mówię, że 3 miesiące żyć nie dała, tak teraz niech da. Jedno spanie dzisiaj miała ze 2 i pół godziny. Wstała po 6 i zasnęła po 19. Ale i tak będzie ze 3/4 pobudki, jak co noc.

Super, że u Was wszystko super! Pamiętasz juz rok minął jak leżałaś w lozku! Masakra jak ten czas ucieka!!! Ściskamy
Oj, doskonale pamiętam😱😜. A teraz Élodie rośnie jak Wasze chlebki na drożdżach, a ja już dawno w pracy jestem😃👌.

Załączniki

• Screenshot_20211101-123800_Gallery.jpg
    Screenshot_20211101-123800_Gallery.jpg
    338,3 KB · Wyświetleń: 98
  • Screenshot_20211101-124412_Gallery.jpg
    Screenshot_20211101-124412_Gallery.jpg
    526,4 KB · Wyświetleń: 89
Dzoewczyny i mnie dzis mąż przejął inicjatywę w opiece nad małą. W dzien mi tak połamało kregoslup ze ledwo do łazienki jestem w stanie dojść. Podnosiłam małą z maty i nagle pach i dziękuję.... dobrze ze nie upadłam na małą bo bym sobie nie darowała. Jutro jeszcze mąż ma wolne wiec mam nadzieje ze sie troche pozbieram i będę w stanie z nią zostać potem sama przez pół dnia. Potem mama zaoferowała pomoc.
Cale szczęście wczoraj mnie tknęło zeby objechać groby bo z małą dzis nie bardzo. No i jakbym wiedziala ;D

reklama
Dzoewczyny i mnie dzis mąż przejął inicjatywę w opiece nad małą. W dzien mi tak połamało kregoslup ze ledwo do łazienki jestem w stanie dojść. Podnosiłam małą z maty i nagle pach i dziękuję.... dobrze ze nie upadłam na małą bo bym sobie nie darowała. Jutro jeszcze mąż ma wolne wiec mam nadzieje ze sie troche pozbieram i będę w stanie z nią zostać potem sama przez pół dnia. Potem mama zaoferowała pomoc.
Cale szczęście wczoraj mnie tknęło zeby objechać groby bo z małą dzis nie bardzo. No i jakbym wiedziala ;D
Ja mialam dwa dni temu tak, że nie mogłam kroka zrobić... Tzn mialam zmęczenie materiału bo przez prawie 2 tyg sama siedziałam z dziećmi.... 4 dni temu poszlam spac i nawet hani dracej się, stojącej w łóżeczku nie slyszalam (maz myślał, że umarłam) 😂 przybiegł z salonu i mnie obudził bo się martwił 😂 a ja serio bylam taka zmeczona... Teraz stosunko odpoczęłam, bo cały weekend był w domu wiec i wykąpał dzieci, uspil starsza, a ja moglam spokojnie lezec godzinę w wannie. Nic więcej serio nie jest mi potrzebne, ale chociaz chwila spokoju 😂😂😂

Do góry