reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja chociaz za 6 h snu😂 glupia ide spać późno a później co chwile wstaje 😂😂 chociaż ja przyzwyczajona, że spie po 5 h jak chodze do pracy ale bez przerw 5h😂
Ty chociaz wiesz czemu jestes niewyspana bo dlugo siedzisz. Ja zazwyczaj padam zaraz po mlodej woec po 21 to juz kontaktu ze mną nie ma haha ;D
Jak na złość zawsze malo spalam a teraz coagle mi brakuje snu

Serio nie wien o co chodzi. Wyszły jej 2 zeby.... Dalam jej mleko nawet bo mowie może być glodna... Z dziećmi to masakra. TYLKO MARTA U KUBY NIE MA SKOKÓW ANI INNYCH PROBLEMÓW 😂😥😥😥
Mały wczoraj21 40 płacz niewiadomo skąd zębów nie widać rozpulchnione jest dostał ibuma i poszedł spać i do 5rano spał...no ja niewiem takie dziecko mam prawie bezproblemowe 🤣

A u nas nocki ostatnio lepsze czyli jakieś dwie pobudki czasem na mleko a czasem tylko lulanie wystarczy. Ale za to w dzień nadrabia. Cały czas mi wisi na nogawce, kompletnie nic nie mogę zrobić. A jak usiądę na matę to nawet się nie muszę odzywać i się bawi sam. Nie wiem o co chodzi 😲

Furka przyszła 😁

Załączniki

• IMG_20211019_095734.jpg
    IMG_20211019_095734.jpg
    956,6 KB · Wyświetleń: 86
Maz sie mnie pyta czy jedziemy w tym roku na narty. Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby Basia pojeździła.. Z drugiej droga 11 h z hania to masakra.... I nie wiem co mam zrobić. Rozłożyć możemy trasę na 2 dni niby ale to bez sensu dla mnie trochę.

reklama
Maz sie mnie pyta czy jedziemy w tym roku na narty. Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby Basia pojeździła.. Z drugiej droga 11 h z hania to masakra.... I nie wiem co mam zrobić. Rozłożyć możemy trasę na 2 dni niby ale to bez sensu dla mnie trochę.
Długa trasa.. Jeszcze jak teraz Hania ma takie humory, to bardziej się zmęczysz tym wyjazdem. 2 dni spoko trasy, zatrzymać się gdzieś, pozwiedzać po drodze. A z drugiej strony 2 dni, to może być za dużo dla dziecka wrażeń..

Do góry