reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wracamy od neonatolog. Mloda wazy 10.900 ;D zelazo nadal male wiec na kolejne dwa miesiące mamy zelazo. Doktor kazala juz dawac obiady itp normalnie. I mowi ze po naszym trudnym poczatku wodac ze mloda nadraboa ;D
Ojej jest co nosić. 💪 Piękna waga. 🤩 Tyle co przeszliście, to teraz naprawdę jest super. 😊

reklama
U nas Julek ostatnio babci zapewnił 40 minutowy koncert. Ja przyjechaliśmy to płakał Julek, babcia i prababcia...
Dzis bylismy podpisać umowę o kredyt... mloda została z tesciowa. I więcej co ? Przeplakala cqla godzine. Bohaterka ;)
Nie wiem co oni jej zrobili ale co tylko wchodzimy do mieszkania to mala podkowa i placz.
No ale dzis to była sila wyzsza

To u nas brak leku. Hania kocha ludzi, tłumy i jak więcej to lepiej 😂😂 babka na sensoryce była w szoku, że ona taka jest. Normalnie takie dzieci nie chcą współpracować drą się. Hania szczęśliwa, raczkowała tańczyła 😂 wczoraj pojechaliśmy z mezem i hania do gd, i żałowaliśmy ze jej z babcia nie zostawiliśmy 😂bo darła się cala drogę do domu 😂

To u nas brak leku. Hania kocha ludzi, tłumy i jak więcej to lepiej 😂😂 babka na sensoryce była w szoku, że ona taka jest. Normalnie takie dzieci nie chcą współpracować drą się. Hania szczęśliwa, raczkowała tańczyła 😂 wczoraj pojechaliśmy z mezem i hania do gd, i żałowaliśmy ze jej z babcia nie zostawiliśmy 😂bo darła się cala drogę do domu 😂
No mój też cygańskie dziecko, wszędzie pójdzie 😂

reklama
Mój Filip tak samo... Im bardziej obca twarz tym lepiej 🙈 w domu tylko jak sama. Z nim jestem to czasem jak wyjdę to jęczy 🥴

Do góry