hahaha, w punktTrzeba było wejść i zapytać, ojej, a co ona tak płacze? Może głodna? Albo jej zimno w nóżki?
reklama
Gratuluje !;D ja bylam dzis na spacerze pol godziny ;D szybkim marszem. I tu to dopiero slaba kondycja ;p jakbym wsiadla na rower to chyba jęzor do ziemi ze zmęczenia po 15 kilometrach by byl ;DBylam na rowerze, 15 km. Oj kondycja słaba
No to u mnie był jęzor, ale musialam ukrywać buzię pod szalikiem bo taki wiatr. Mam nadzieję, że zatok sobie bardziej nie zalatwilam.... Bo pogoda wietrzna....Gratuluje !;D ja bylam dzis na spacerze pol godziny ;D szybkim marszem. I tu to dopiero slaba kondycja ;p jakbym wsiadla na rower to chyba jęzor do ziemi ze zmęczenia po 15 kilometrach by byl ;D
marta18691
Fanka BB :)
Ja kiedyś jeździłam na rowerze do przyjaciółki co weekend 10km ale jak nie miałam dzieci
No to u mnie był jęzor, ale musialam ukrywać buzię pod szalikiem bo taki wiatr. Mam nadzieję, że zatok sobie bardziej nie zalatwilam.... Bo pogoda wietrzna....
rosenberg
Czy wasze dzieci też się tak kręca jak zasna wieczorem?? Młody zasypia już głównie sam w łóżeczku po ostatnim mleku, zasypia na boku, ale zauważyłam że jakiś czas później przekręca się na brzuch i potem kokosi co jakiś czas aż głowę ma w samym rogu łóżeczka i jakiś cały poskładany jest
Tak tak, moja tez sie sporo kreci.Czy wasze dzieci też się tak kręca jak zasna wieczorem?? Młody zasypia już głównie sam w łóżeczku po ostatnim mleku, zasypia na boku, ale zauważyłam że jakiś czas później przekręca się na brzuch i potem kokosi co jakiś czas aż głowę ma w samym rogu łóżeczka i jakiś cały poskładany jest
sandra0777
U mnie tak jest od okolo 4 miesiaca-jak sie sam na brzuch przekrecal. Teraz to juz nawet ochraniacz z lozeczka potrafi wszedzie posciagacCzy wasze dzieci też się tak kręca jak zasna wieczorem?? Młody zasypia już głównie sam w łóżeczku po ostatnim mleku, zasypia na boku, ale zauważyłam że jakiś czas później przekręca się na brzuch i potem kokosi co jakiś czas aż głowę ma w samym rogu łóżeczka i jakiś cały poskładany jest
reklama
marta18691
OMy dzisiaj z babcią chillera na wieczór