Mnie hania przeorala. Ciągle wstawala na nogi, siadała... Całs nocDziewczyny, ale mnie Ida przeorała wczoraj... Usnęła przed 20, wstała po 22 i usnęła po 1 Wstała 6:30... Tyle chociaż, że ciągiem spała i się już nie budziła. Masakra
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Fajne są bezprzewodowe, żałuję, że nie kupiłam.Specem nie jestem poprostu lubię wiedzieć, dopytuje się bo niestety teraz lekarze są jacy są generalnie do soli fizjo, może być maseczka z dziurami po bokach. Przy sterydach czy lekach maseczka powinna nie mieć dziur.ktos tu napisał, że można zakleić taśma (wydaje się fajny pomysł) po inhalacji sterydsmi powinno sie pluskać jamę ustna, i myc oczy i buzke
Ale te bezprzewodowe to raczej do soli fizjo. Analizowałam duzo właśnie i chyba jeden się nadawał do lekówFajne są bezprzewodowe, żałuję, że nie kupiłam.
marta18691
Co te dzieci takie życie pobudzone ja jutro do lekarza idę z małym znowu bo czuję że coś grubszego się kroiMnie hania przeorala. Ciągle wstawala na nogi, siadała... Całs noc
Michalina_25
a u mnie co 2 godziny chciałby butle a papuśki mu rosną nie wiem jak go oduczyć tego nocnego picia w takich ilosciachMnie hania przeorala. Ciągle wstawala na nogi, siadała... Całs noc
marta18691
Ja mam materac pianka kokosJakie macie materace do łóżeczka? Musze pilnie zamówić
marta18691
No to sporo mój o 20 śpi o 12w nocy i o 5rano się budzi są dni gdzie nawet nie obudzi się o tej 12 i sam zasypiaa u mnie co 2 godziny chciałby butle a papuśki mu rosną nie wiem jak go oduczyć tego nocnego picia w takich ilosciach
Dzis bylismy podpisać umowę o kredyt... mloda została z tesciowa. I więcej co ? Przeplakala cqla godzine. Bohaterka
Nie wiem co oni jej zrobili ale co tylko wchodzimy do mieszkania to mala podkowa i placz.
No ale dzis to była sila wyzsza
Nie wiem co oni jej zrobili ale co tylko wchodzimy do mieszkania to mala podkowa i placz.
reklama
Sylwia99
Lęk separacyjny?Dzis bylismy podpisać umowę o kredyt... mloda została z tesciowa. I więcej co ? Przeplakala cqla godzine. Bohaterka