reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No siostra była u lekarza właśnie z synem w poniedziałek i tam matka z dzieckiem była chorym i proszę przeniosła na dzieci. Jak to mało trzeba.
Ja się od tygodnia opiekuje chora siostrzenica i na szczęście nic się na młodego nie przeniosło.

U nas noc po raz kolejny słaba, ale karmiłam go tylko raz 😁 @Kinia009 a jak u was noc ?

reklama
Ja się od tygodnia opiekuje chora siostrzenica i na szczęście nic się na młodego nie przeniosło.

U nas noc po raz kolejny słaba, ale karmiłam go tylko raz 😁 @Kinia009 a jak u was noc ?
U nas noc dzis tez tragiczna. Mala wstawala z 15 razy conajmniej . A ja padam na twarz. Placz byl ciagle i pojękiwanie ale ząbek sie przebił wiec zakładam że tu jest problem

U nas noc dzis tez tragiczna. Mala wstawala z 15 razy conajmniej . A ja padam na twarz. Placz byl ciagle i pojękiwanie ale ząbek sie przebił wiec zakładam że tu jest problem
Chciałabym wiedzieć o co mi chodzi. Czemu ma taki płytki sen :( ja już ledwo funkcjonuje, człowiek nie ma.koedy odespać :(

Ja tylko słyszałam, zobaczysz w 7 miesiącu, zobaczysz w 8, zobaczysz dwa tygodnie przed porodem. No i nie zobaczyłam🤣 nie wiem po co takie straszenie i demonizowanie.
Jak dla mnie super było 😁
U mnie znowu ze spaniem było tak że koleżanki mi mówiły że chyba od 8 miesiąca nie śpi się w nocy, nie można zasnąć bo organizm się przygotowuje do pierwszych dni po narodzinach gdzie się prawie wcale nie śpi xd a ja do samego końca spałam jak zabita w nocy, w ostatnia noc przed pójściem do szpitala spałam 11h 😱

Chciałabym wiedzieć o co mi chodzi. Czemu ma taki płytki sen :( ja już ledwo funkcjonuje, człowiek nie ma.koedy odespać :(
Ja znowu przechodzę na mleko bebilon pepti syneo 2 z pepti dha2 bo wycofują to dha. Wczoraj zaczęłam i o 4 nad ranem już był potworny płacz, prężenie się i twardy brzuszek więc czuje że będziemy mieć przeboje z dalszym przechodzeniem na to mleko... Próbowałam zrobić prowokację na zwykły Bebilon advance, ale to mleko jest słodkie (smaczne) i mały nie będzie go pil 🤣🤣

Ja znowu przechodzę na mleko bebilon pepti syneo 2 z pepti dha2 bo wycofują to dha. Wczoraj zaczęłam i o 4 nad ranem już był potworny płacz, prężenie się i twardy brzuszek więc czuje że będziemy mieć przeboje z dalszym przechodzeniem na to mleko... Próbowałam zrobić prowokację na zwykły Bebilon advance, ale to mleko jest słodkie (smaczne) i mały nie będzie go pil 🤣🤣
Moje dziecko ma jakiś super brzuszek. On jest tylko na piersi, ale kiedyś musiała mu moja mama podać mm i wypił cała butle, zero różnicy dla niego 🤣

reklama
Do góry