reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj pobudka co godzine, czasem co pół. Mysle sobie „co jest kuzwa grane, przeciez juz to zaczelo wygladac coraz lepiej „. Juz rano kolejna pobudka - ja taka wkurwio*a, zmieniam pieluche, moze zasiurana za bardzo. A tam taki kupsztajn !!!! I ona wieczorem faktycznie puscila takiego pierdka, ze przeszlo mi przez mysl „a moze kupa”, ale tak dawno na noc nie zrobila, ze nawet nie sprawdzilam zeby sie na dobre nie rozbudzila. tak wiec dziecko cala noc spedzilo z kupa w pieluszcze. Chyba zasluguje na order ch***j Pani domu
Prawdziwy krakusZnam to. jeszcze teraz jest wysyłka z 1zl na olx, więc możesz zawsze poprosić żeby Ci wystawili rzecz na olx i przycebulić na przesyłce
Ostatnia edycja:
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja też spałam bardzo dużoU mnie znowu ze spaniem było tak że koleżanki mi mówiły że chyba od 8 miesiąca nie śpi się w nocy, nie można zasnąć bo organizm się przygotowuje do pierwszych dni po narodzinach gdzie się prawie wcale nie śpi xd a ja do samego końca spałam jak zabita w nocy, w ostatnia noc przed pójściem do szpitala spałam 11h
Sylwia99
O mamo, moja siostra właśnie kupuje jeszcze bebilon pepti dha, ciekawe jak u nich będzie, jak już tego nie będzie mleka i n syneo przejdzie.Ja znowu przechodzę na mleko bebilon pepti syneo 2 z pepti dha2 bo wycofują to dha. Wczoraj zaczęłam i o 4 nad ranem już był potworny płacz, prężenie się i twardy brzuszek więc czuje że będziemy mieć przeboje z dalszym przechodzeniem na to mleko... Próbowałam zrobić prowokację na zwykły Bebilon advance, ale to mleko jest słodkie (smaczne) i mały nie będzie go pil
Nasza noc też była tragiczna ale mam wrażenie że młodemu brzuszek dokucza bo się jakoś tak pręży dziś cały dzień ale kupki robi normalne więc nie wiemJa się od tygodnia opiekuje chora siostrzenica i na szczęście nic się na młodego nie przeniosło.
U nas noc po raz kolejny słaba, ale karmiłam go tylko raz @Kinia009 a jak u was noc ?
Ewq9
Najśmieszniejsze jest to że w sumie zmienia się chyba tylko to że nie ma oleju palmowego i cena dha kosztowało 13 zł a syneo 20 zł, oba na refundację dzisiaj poszłam do apteki wykupić wszystkie syneo z recepty bo już ktoś straszył że są braki po hurtowniach jak się wszyscy rzucili...O mamo, moja siostra właśnie kupuje jeszcze bebilon pepti dha, ciekawe jak u nich będzie, jak już tego nie będzie mleka i n syneo przejdzie.
Na FB na grupie sprzedażowej dziewczyny kupują dha bez względu na cenę, byle tylko nie musieć przechodzić na syneo
rosenberg
Leże obok młodego bo właśnie go usypialam i stwierdzam, że to mały cudak jest najlepszy mały człowieczek na świecie. Śmieszne uczucie, zawsze się zastanawiałam jak to jest jak to dziecko już na świecie i powiem wam, że nie umiem tego nawet opisać, czasami jak na niego patrzę jak śpi to aż płakać się chce ze wzruszenia
Mamy z mężem to samo;D jak usypia i robi takie maślane oczka to nam serce mieknie. A jak siedze z nia całymi dniami a ona zrobi ten swoj szczerbaty usmiech to aż milo;D i jak sobie myślę że za rok juz bedzie zupełnie inaczej to juz tesknie za nią jak jest taka mala jak teraz ;PLeże obok młodego bo właśnie go usypialam i stwierdzam, że to mały cudak jest najlepszy mały człowieczek na świecie. Śmieszne uczucie, zawsze się zastanawiałam jak to jest jak to dziecko już na świecie i powiem wam, że nie umiem tego nawet opisać, czasami jak na niego patrzę jak śpi to aż płakać się chce ze wzruszenia
reklama
rosenberg
No. Bardzo szybko to ucieka... Dlatego staram się doceniać mimo zmęczenia, nocnych pobudek itpMamy z mężem to samo;D jak usypia i robi takie maślane oczka to nam serce mieknie. A jak siedze z nia całymi dniami a ona zrobi ten swoj szczerbaty usmiech to aż milo;D i jak sobie myślę że za rok juz bedzie zupełnie inaczej to juz tesknie za nią jak jest taka mala jak teraz ;P