reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Boziu dziewczyny zwariuje... tymczasowo mieszka u nas mama bo czeka na odbiór kluczy. I wiecie co ? Mam dosc.... codziennie jest "zaloz jej skarpetki" "zaloz czapeczke" " ubierz ja bo zimno" " idz daj jej jesc bo jest glodna " "uprasuj jej ubranie bo pogniecione a ona musi być piekna "... Ale dzis to juz hit. Mloda jest chora wiec jak wychodziłam do sklepu mowie do męża zeby mlodej zrobij inhalacje zanim wrócę to potem w spokoju zjemy śniadanie. I wiecie co ? Mama na mnie wsiadła ze obarczam meza inhalacjami i tekst " od kiedy ty inhalujesz ją o 7 rano ? Wrocisz to zrobisz "....
Nie wytrzymałam i rzuciłam tekstem " mialas dzieci i czas na ich wychowanie ? Wiec pozwol ze teraz ja swoje wychowam po swojemu. Twoje pięć minut juz bylo"
Kurde chyba mam na pieńku teraz. Ale jeszcze troche i bym chyba wybuchła;D pieknh dzien sie zaczyna hahaha
Współczuję ci. Nie ma nic gorszego niż ludzie ,którzy wtrącają w każdą decyzję. Właśnie przez takie po co go obarczasz, rosną chłopy jak mój. Wyebane na wszystko i radź se babo sama, bo ja ciężko pracuje.
Nie daj się !!

reklama
Współczuję ci. Nie ma nic gorszego niż ludzie ,którzy wtrącają w każdą decyzję. Właśnie przez takie po co go obarczasz, rosną chłopy jak mój. Wyebane na wszystko i radź se babo sama, bo ja ciężko pracuje.
Nie daj się !!
Akurat mąż jest za mną takze o to jestem spokojna ;p jego też zaczynają drażnić dobre rady Na każdym kroku ;P

Akurat mąż jest za mną takze o to jestem spokojna ;p jego też zaczynają drażnić dobre rady Na każdym kroku ;P
A najlepszy jest tekst " Co wy jej robicie ze ona placze " hahaha ;D kurde jakby dziecko nie miało prawa płakać. Marudzić. Jęczeć. Wpuszczam te wszystkie komentarze jednym uchem. Drugim wypuszczam. Ale czasem juz mi się jezyk nie chce trzymać za zębami

😳 Ale macie przeboje. Współczuję. Powiedz jej wprost żeby przestała komentować i zajęła się czymś pożytecznym albo jakimś hobby, cokolwiek.
A jak sie nie podoba to wypad 😛 ej heloł, pół roku juz sie zajmujesz córką, chyba wiesz jak to robic. Moi na szczescie sie juz nie wtracaja, ale musialam pare razy ostro sciąć tego typu komentarze.

A jak sie nie podoba to wypad 😛 ej heloł, pół roku juz sie zajmujesz córką, chyba wiesz jak to robic. Moi na szczescie sie juz nie wtracaja, ale musialam pare razy ostro sciąć tego typu komentarze.
No właśnie. Ja juz parę razy tez się odcięłam. Skutkuje na jakiś czas ;D zaciskam zęby. Byle do konca roku ;D

A najlepszy jest tekst " Co wy jej robicie ze ona placze " hahaha ;D kurde jakby dziecko nie miało prawa płakać. Marudzić. Jęczeć. Wpuszczam te wszystkie komentarze jednym uchem. Drugim wypuszczam. Ale czasem juz mi się jezyk nie chce trzymać za zębami
Wspolczuje ci. Mi brak cierpliwości na to 😂😂 u nas na szczęście nie jest tak. Musisz być stanowcza i tyle. Tez załóż mamie czapkę może jej zimno 😂😂. Mnir jak mama denerwuje za mocno to jej mowie,, uważaj kto ci dupe będzie podcieral na starość ,,😂i nagle jest rozluźnienie atmosfery 😂😂 takze u mnie zawsze pol żartem 😂

Wspolczuje ci. Mi brak cierpliwości na to 😂😂 u nas na szczęście nie jest tak. Musisz być stanowcza i tyle. Tez załóż mamie czapkę może jej zimno 😂😂. Mnir jak mama denerwuje za mocno to jej mowie,, uważaj kto ci dupe będzie podcieral na starość ,,😂i nagle jest rozluźnienie atmosfery 😂😂 takze u mnie zawsze pol żartem 😂
Ostatnio tez się śmiałam wlasnie do niej zeby czapkę zalozyla ;D jak było 24 stopnie na dworze ;p mam nadzieje ze ja nie bede taka straszna babcia ;D

Może nie wie 🤣🤣 dobrze że moja mama jest jak kumpela, nigdy nic nie kwestionuje 😎

Mój stary wpadł na pomysł, żeby dawać młodemu na noc smoczek. Szybko się obudził 😃

reklama
Do góry