marta18691
Fanka BB :)
Hania zrzuca sobie pilot na nos i płacz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania zrzuca sobie pilot na nos i płacz
No to nieźleMoje raczkuje od miesiąca, zaczęło na 6 miesięcy... I słuchajcie na powierzchni 35 M2 robię codziennie ok 10000 kroków, bo tylko go przenosze z różnych miejsc. Nigdzie się nie boi wejść, a mimo że codziennie odkurzam i myje podłogę to i tak cały czarny... Gdzie te czasy, że leżał na macie [emoji1787]
U nas tak samo. Tzn zaczął raczkować jakoś nie wiem chyba koło 6,5 mięs i ja aktualnie jak go na podłogę dam to czasami muszę za nim biec jak idzie do PlayStation. A jeszcze mamy zaślepki na kontakty niezalozone więc się spinam. Kable na wierzchu bo szafki RTV nie ma itp I przestałam już odkurzać codziennie bo kolana też i tak całe czarneMoje raczkuje od miesiąca, zaczęło na 6 miesięcy... I słuchajcie na powierzchni 35 M2 robię codziennie ok 10000 kroków, bo tylko go przenosze z różnych miejsc. Nigdzie się nie boi wejść, a mimo że codziennie odkurzam i myje podłogę to i tak cały czarny... Gdzie te czasy, że leżał na macie [emoji1787]
To ładnieMloda coraz bardziej zdrowa, katar przeszedl. Tylko kaszle i sapie jeszcze ale idzie ku lepszemu. I wiecie co? Tylko jedna pobudka w nocy !! Ogień;D mimo ze wstala przed 5 to jestem meeeega wyspana ;D
To u mnie starsza zaczęła kaszlec. Zaraz zrobię syrop z cebuli. Inhalacje i musi być dobrze. Chociaż gorączki nie dostała przez noc!Mloda coraz bardziej zdrowa, katar przeszedl. Tylko kaszle i sapie jeszcze ale idzie ku lepszemu. I wiecie co? Tylko jedna pobudka w nocy !! Ogień;D mimo ze wstala przed 5 to jestem meeeega wyspana ;D
Ja emele, ale to dla chodzących dzieci. Mrugala jest fajna ale nie wiem czy dla takich maluchów maDziewczyny, które już mają starsze dzieciaczki. Z jakiej firmy kupowałyście buty na zimę dla takiego malucha ?