reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zależy, jaki dentysta :) Ja jeszcze do niedawna panicznie bałam się wizyty u dentysty, do póki trafiłam do www.ursynow-stomatologia.pl/ w Warszawie i ostatecznie przekonałam się, że dentysta nie taki straszny :) Moje dzieci też tam chodzą :)
To chyba niezbyt dobre miejsce na reklamę 😂😂 my z różnych końców polski, 300km do dentysty jechać nie będziemy 😂🤦 jak już robicie marketing szeptany to róbcie go chociaż dobrze.

Zazdroszcze 🤣 ja widzę, że młody ma to co ja, nie potrafi się do końca wybudzić i płacze. U mnie to trwało do 6rz, to chyba były już lęki nocne. Masakra !
Mój też jojczy z zamkniętymi oczami. Jak go biorę do karmienia to ma cały czas zamknięte i w ogóle nie otwiera

Zazdroszcze 🤣 ja widzę, że młody ma to co ja, nie potrafi się do końca wybudzić i płacze. U mnie to trwało do 6rz, to chyba były już lęki nocne. Masakra !
Dzis sie łącze w bólu. Mloda spala ladnie do 2.3 a potem już wieczna zabawa ;D przewalani3, jęczenie, poplakiwanie. Az wybija godzina 6 i mloda otworzyła oczy i zerknęła na matkę z miną jakby myslala " co ty matka nie wyspałaś się? To co ty robiłaś w nocy. Wstawaj się bawic";D

Właśnie zronilam zakupy dla starszej w hm i trochę w sinsay. Jednak cenowo to wolę pepco 😂😂😂 niestety dla niej ciezko cos dorwac w pepco już bo bardzo dziecinne a ja wolę stonowane ciuchy 😂😂
Ja czekam na nową kolekcję w Sinsay. Obczaj sobie na dziale dla dzieci jakie będą piękne bodziaki dla dziewczynek.

reklama
Do góry