rosenberg
Fanka BB :)
Gdzie to tak ładnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie to tak ładnie?
W RydułtowachGdzie to tak ładnie?
Ta woda na ścianie to prawdopodobnie tężnia solankowa, tak wyglądała na zdjęciu o ile dobrze widzęW Rydułtowachzrobiłi niedawno taki mostek tam jest jakaś woda spływająca po ścianie i taka plaża i jeziorko mini
Ja tam lubię przestrzeń, tutaj się duszę, ale wciąż nie możemy nic sensownego znaleźćMata 180x180 a i tak pełza do tyłu i jest na podłodze. Jeszcze domówimy jej. No trochę miejsca ma i jeszcze między łóżkiem, a komodą jest trochę miejsca, więc oby wystarczyło jej.Dzieci więcej potrzebują przestrzeni, niż my. Mi to łóżko wystarcza w zupełności, więcej nie potrzebuje.
![]()
Tak masz rację to tężnia jestTa woda na ścianie to prawdopodobnie tężnia solankowa, tak wyglądała na zdjęciu o ile dobrze widzębardzo zdrowe!! Super, lubię jeździć w takie miejsca, a dzieciaki to w ogóle pewnie miały kupę zabawy
Ale szukacie na kupno czy wynajem? Z wynajmem ciężko bo teraz budują same klitki, a jak już jest jakies większe to chcą odstępne w milionachJa tam lubię przestrzeń, tutaj się duszę, ale wciąż nie możemy nic sensownego znaleźć![]()
Ciężko jest ogólni, to fakt. My non stop o budowie myślimy, ale najpierw musi narzeczony mieć na siebie przepisane, żeby zacząć działać. Ja już coraz bardziej mam dosyć mieszkania w domu rodzinnym.Ja tam lubię przestrzeń, tutaj się duszę, ale wciąż nie możemy nic sensownego znaleźć![]()
Pierwsze dwie tak wyglądały. I trwalo to około tygodnia. Najpierw bylsm przerażona ale ginekolog steierdzil ze to normalne.... dosloenie jakby się lalo. Mega zmeczona tym bylam. Podpaski ciagle do zmiany i to na te wielkie bo nic innego nie dawało radyDziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
Na lozko szły podklady poporodowe.. doslownie jak zaraz po porodzie ;p ale przy trzeciej juz się ustabilizowaly i jest dużo lepiej. Mnie pierwsze dwie miesiączki strasznie umeczyly.Pierwsze dwie tak wyglądały. I trwalo to około tygodnia. Najpierw bylsm przerażona ale ginekolog steierdzil ze to normalne.... dosloenie jakby się lalo. Mega zmeczona tym bylam. Podpaski ciagle do zmiany i to na te wielkie bo nic innego nie dawało rady