Trochę mnie uspokoiłaś... Ja się przeraziłam.... W życiu tak nie miałam, zawsze 2gi i 3 dnia mialam duzo A teraz jakbym siusiala.... Oby to przeszlo..Na lozko szły podklady poporodowe.. doslownie jak zaraz po porodzie ;p ale przy trzeciej juz się ustabilizowaly i jest dużo lepiej. Mnie pierwsze dwie miesiączki strasznie umeczyly.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja co godzinę chodziłam do ubikacji bo tak leciało że mnieDziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
Ja tez bylam przerażona. Ale podobno to normalne.. ze mnie tez leciało ciurkiem. Tyle ze ja po tych pierwszych dwóch okresach bylam mega zmevxona i osłabiona.Trochę mnie uspokoiłaś... Ja się przeraziłam.... W życiu tak nie miałam, zawsze 2gi i 3 dnia mialam duzo A teraz jakbym siusiala.... Oby to przeszlo..
Ewq9
Ja dostałam normalnego krwawienia jak przed ciążą. Teraz jestem na tabletkach i miesiączki tak lekkie jakby ich nie było, jedynie ostatnia mocniejsza. Z tym że ja pierwsza dostałam jakoś niedługo po skończeniu połoguDziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
Michalina_25
u mnie pierwsze dwie miesiaczki tez wszystko zalane i trwały nawet 7-9 dni. Teraz juz normalnieDziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
G
gość _199
Gość
W tym kraju nie da się godnie żyć. Podwziwiam ludzi, którzy żyją za najniższą krajowa, bo nie wiem jak oni są w stanie utrzymać. W moim małym mieście wynajem mieszkania + czynsz i media to ponad 2 tys złotych.Ale szukacie na kupno czy wynajem? Z wynajmem ciężko bo teraz budują same klitki, a jak już jest jakies większe to chcą odstępne w milionacha kupno to znowuż te horrendalne ceny
weź tu żyj godnie w tym kraju
marta18691
Mój dziś 1raz dziś się obudził na butlę ![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dokładnie tak samo...Dziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
reklama
Po 2,3 dniach powinno byc słabiej. Tyle ze u mnie wlasnie taka miesiączka pierwsza trwała kolo tygodnia ;/ myslalam ze sie wykoncze.Myslalam, że się wykrwawie w nocy serio. W życiu tak nie miałam. Dzisiaj rano tez tragedia.... W nocy włożyłam sobie już hani pampersa w gacie bo nic nie dawało rady...