reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Na lozko szły podklady poporodowe.. doslownie jak zaraz po porodzie ;p ale przy trzeciej juz się ustabilizowaly i jest dużo lepiej. Mnie pierwsze dwie miesiączki strasznie umeczyly.
Trochę mnie uspokoiłaś... Ja się przeraziłam.... W życiu tak nie miałam, zawsze 2gi i 3 dnia mialam duzo A teraz jakbym siusiala.... Oby to przeszlo..

reklama
Trochę mnie uspokoiłaś... Ja się przeraziłam.... W życiu tak nie miałam, zawsze 2gi i 3 dnia mialam duzo A teraz jakbym siusiala.... Oby to przeszlo..
Ja tez bylam przerażona. Ale podobno to normalne.. ze mnie tez leciało ciurkiem. Tyle ze ja po tych pierwszych dwóch okresach bylam mega zmevxona i osłabiona.

Dziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
Ja dostałam normalnego krwawienia jak przed ciążą. Teraz jestem na tabletkach i miesiączki tak lekkie jakby ich nie było, jedynie ostatnia mocniejsza. Z tym że ja pierwsza dostałam jakoś niedługo po skończeniu połogu

Ale szukacie na kupno czy wynajem? Z wynajmem ciężko bo teraz budują same klitki, a jak już jest jakies większe to chcą odstępne w milionach 🙄 a kupno to znowuż te horrendalne ceny 😑 weź tu żyj godnie w tym kraju
W tym kraju nie da się godnie żyć. Podwziwiam ludzi, którzy żyją za najniższą krajowa, bo nie wiem jak oni są w stanie utrzymać. W moim małym mieście wynajem mieszkania + czynsz i media to ponad 2 tys złotych.

Myslalam, że się wykrwawie w nocy serio. W życiu tak nie miałam. Dzisiaj rano tez tragedia.... W nocy włożyłam sobie już hani pampersa w gacie bo nic nie dawało rady...

reklama
Do góry