Ja myślałam, że to Hanka i chciałam pisać, że taka zmieniona ogarnęłam dopiero po Twoim wpisieJaka słodzi tka
reklama
Aaa bo one takie podobne tez tak mi sie wlasnie wydajeJa myślałam, że to Hanka i chciałam pisać, że taka zmieniona ogarnęłam dopiero po Twoim wpisie
Noo cos podobnego jest w nich . Tylko hanka tak ladnie pupci nie trzymaAaa bo one takie podobne tez tak mi sie wlasnie wydaje
Tylko Hanka na pewno grzeczniejszaAaa bo one takie podobne tez tak mi sie wlasnie wydaje
Ostatnio daje do wiwatu,ja chce już wracać do domu bo może jej sie tu nie podoba. Dzisiaj w nocy juz wzielam ją do spania na mój brzuch bo miałam dośćTylko Hanka na pewno grzeczniejsza
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja zamówiłam duże puzzle piankowe i są super jaka ślicznaZrobilam imitacje łóżka w salonie i powiem Wam, ze duzo lepiej niz na tych cholernych puzlach
Załączniki
Ojjj znam toUziemiona na bujaku jestem
Hanka jaka dlugonoga
Ja tak miałam dziś 2 razy tyle, że w łóżku, się nauczył cwaniak na mnie zasypiać i teraz inaczej niechętnieUziemiona na bujaku jestem
reklama
Kurczę, ale zazdroszczę przestrzeni ja to o puzzlach mogę zapomnieć, a kojec to sobie chyba na łóżku ustawię, ledwo mata edukacyjna wchodzi, a i tak zawadza. Jak ja z moją matą do ćwiczeń się jeszcze rozkładam to muszę w kuchni, ma to swoje plusy, bo ćwiczę i gotuję narazJa zamówiłam duże puzzle piankowe i są super jaka śliczna