Sylwia99
Fanka BB :)
Wciągu doby 5 razy, 4 razy po 150 ml i raz 180 ml na noc. Tak zazwyczaj wychodzi u nas.Ile łącznie wypijają wasze szkraby mleka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wciągu doby 5 razy, 4 razy po 150 ml i raz 180 ml na noc. Tak zazwyczaj wychodzi u nas.Ile łącznie wypijają wasze szkraby mleka?
Haha moja to zazwyczaj budzi się i po godzinie dostaje mleko. Tak nam wypada pora jedzenia.Moja 900ml.
Wogole ja to ją nauczyłam chyba od dupy strony z tym jedzeniem, bo zamiast do spania jej dać żeby zjadła to ona je jak się obudzi zła jak osa. Przy jedzeniu wogole mi nie zasypia...
Ja zawsze ostrzegam, że może być bełt i że nie biorę odpowiedzialności za ewentualne poniesione stratyMoja też nadal ulewa.... Na brzuszku to praktycznie za każdym razem. Ponoć ma przejść jak dziecko usiądzie także czekam. Ale strasznie to jest uciążliwe, boje się jak ktoś ją weźmie na ręce że zaraz kogoś obrzyga. No ale ktoś mi kiedyś powiedział żebym cieszyła się że mała śpi całą noc bo chętnie by się ze mną zamienił na to ulewanie
![]()
U nas noc się poprawiła bo pobudka w sumie tylko po 1, 3:30 i 6, ale co z tego jak wieczorem zasnal dopiero przed 23, a obudził się przed 8Ja mam dość. Co godzinę się budzi. Nie wiem naprawdę co robię źle..
U nas właśnie tak było z tymi zebami, tzn kilka dni przed tym jak oba wyszły z dziąsła to wszystko było be, a cycek to już w ogóle najgorsze zło. Tylko wieczorem i w nocy karmił się na spokojnie. Więc możliwe, że Alek po prostu nie chce spać w łóżeczku. Może już lęk separacyjnyHahaha no każdy mówi że to zęby. Od początku jak płakał to najpierw kolki, a potem zęby. A on ani kolek nie miał, ani zębów nie widać![]()
Mi się wydaje, że on chce z nami spać po prostu, bo jak go biorę na ręce i dam cycka to zaraz usypia. gdyby to były żeby, albo coś go bolało, to by nie usypiał od razu jak go wezmę.
Ja mu dam lęk separacyjnyTylko wieczorem i w nocy karmił się na spokojnie. Więc możliwe, że Alek po prostu nie chce spać w łóżeczku. Może już lęk separacyjny
Podobno taki jest naturalny cykl. Spanie-jedzenie-zabawa i od nowa. Ale ja wolę jedzenie-spanie-zabawa bo wtedy wiem, że zaraz nakarmię i pójdzie spaćMoja 900ml.
Wogole ja to ją nauczyłam chyba od dupy strony z tym jedzeniem, bo zamiast do spania jej dać żeby zjadła to ona je jak się obudzi zła jak osa. Przy jedzeniu wogole mi nie zasypia...
u mnie po kąpieli wczoraj zasnal przy butelce a po 40 minutach sie obudzil wyspany…chyba potraktował to jako 3 drzemkę ktorej nie miał w ciagu dnia. Aaa i o 6 pobudkaJa mam dość. Co godzinę się budzi. Nie wiem naprawdę co robię źle..
Czyli masz 3 karmienia mm? To wychodzi po ponad 150 na raz, czyli chyba okej. Pewnie musi się przyzwyczaić do innego karmieniaTo moja jakos malo je, karmie piersią już tylko w nocy i nad ranem. Mm wyszło mi 470 tylko