reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak, nasz młody ulewa dalej. W stosunku do pierwszych miesięcy na pewno mniejsze ilości, ale i tak na pewno sporo w porównaniu do innych maluchów
a zdarzyło mu się przez nos? kurde może mój coś ma pomiędzy krtanią a nosem 🤨
jutro dzwonię do pediatry bo szaleństwa można dostać .....

reklama
a zdarzyło mu się przez nos? kurde może mój coś ma pomiędzy krtanią a nosem 🤨
jutro dzwonię do pediatry bo szaleństwa można dostać .....
Mój wcale nie ulewal, a jak zaczęły się obroty na brzuch to cały czas, ale w końcu to mu się unormowało. Przez nos ten mu leciało, ale woda morska i wszystko mu się czyściło.

Czy Wam jeszcze bobasy ulewają?
martwię się bo mój wcześniej nic a teraz po kilka razy dziennie i dzisiaj dwa razy przez nos (musiałam mu płukać) bo oczywiście non stop na brzuchu😬
co masakra wcześniej się martwiłam że nie leży na brzuchu teraz się martwię jak leży 🤦‍♀️🤯
Nasz ciągle ulewa, niby mniej, ale czasem jak poleci fontanna to gorzej niż na początku 🤦 na brzuszku to nie ma opcji, że nie uleje 😂 zauważyłam, że często połyka jak coś mu się cofa, bo słychać jak odbija mu się z treścią, a nic nie leci, tylko coś tam mieli także taki typ 😂🤷

Czy Wam jeszcze bobasy ulewają?
martwię się bo mój wcześniej nic a teraz po kilka razy dziennie i dzisiaj dwa razy przez nos (musiałam mu płukać) bo oczywiście non stop na brzuchu😬
co masakra wcześniej się martwiłam że nie leży na brzuchu teraz się martwię jak leży 🤦‍♀️🤯
Moja jak jest na brzuchu to tez czasami uleje

reklama
Nasz ciągle ulewa, niby mniej, ale czasem jak poleci fontanna to gorzej niż na początku 🤦 na brzuszku to nie ma opcji, że nie uleje 😂 zauważyłam, że często połyka jak coś mu się cofa, bo słychać jak odbija mu się z treścią, a nic nie leci, tylko coś tam mieli także taki typ 😂🤷
O, u nas identycznie z tym połykaniem. To podobno dlatego, że przełyk wydłuża się wraz ze wzrostem dziecka i wcześniej by się ulalo, a teraz już nie dosięga do buzi 🙊

Do góry