168, a ty? Ja tam lubię kobiece kształtyA ile masz wzrostu? Moim marzeniem zawsze było być chudą szkapą
reklama
Mogę Ci wysłać kilka kgKurde dziewczyny zazdroszczę Wam. Wy sie martwicie żeby zrzucić parę kilo a ja bym chciala przytyć. Przed ciaza 55kilo. A po. 49 przy 170 wzrostu . Kości widac z daleka ;D i w żaden sposób nie udaje mi się dodać parę kilo ;p
Biere ;D vhociaz tak do 55 znowu ;p co do butelek to ja mam stojak. I wieszam na nim. Ale tez mam butelek vhyba z 5. Bo nie wyobrażam sobie co karmienie lecieć na dol i umyć butelke żeby mieć na następne;DMogę Ci wysłać kilka kg
Czy wasze dzieci zasypiają z jakimiś przytulankami czy same ? Po dzisiejszej nocy zauważyłam ze sama w łóżeczku budzila sie po 6.7 razy. Spiac ze mną obok wstala tylko dwa razy. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co. Ale nie chce jej przyzwyczajać do spania w swoim łóżku. I tak sobie myślę że to juz czas dac jej jakas szmaciankę do przytulania na noc .
Maluszek001
Fanka BB :)
To u mnie odwrotnie. Mam 2 butelki, ale korzystam z jednej. Myje zaraz po każdym karmieniu suszarki się jeszcze nie dorobiłam i chyba nie będę kupować. Klade umyte części na reczniku papierowymBiere ;D vhociaz tak do 55 znowu ;p co do butelek to ja mam stojak. I wieszam na nim. Ale tez mam butelek vhyba z 5. Bo nie wyobrażam sobie co karmienie lecieć na dol i umyć butelke żeby mieć na następne;D
G
gość _199
Gość
Tyle samo. Ja tak średnio168, a ty? Ja tam lubię kobiece kształty
kwiatek250
Cudeńko, ta Twoja Hanka jest!Jescze nie dostałam zdjęć ale widzę na stronie, że będą piękne
reklama
kwiatek250
A nie zdarzyło Ci się nigdy, że Ci dziecko łóżko zasikało przy przewijaniu? U mnie ze dwa razy sikñęła sobie pomiėdzy jedną a drugą pieluszką, dlatego ja w domu tylko na przewijaku na komodzie przewijam, a teraz w wakacje to najczęściej w ogrodzie na trawieJa w ogóle przewijaka nie miałam mam komodę z takim rozkładanym miejscem u góry i tam chyba powinno się ten przewijak położyć ale ja tam normalnie koc albo podkład i jazda. Teraz już od dawna przebieram młodego na łóżku bo jest bardzo aktywny i mi się wije we wszystkie strony, więc wolę nie ryzykowac, że fiknie