Jak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniu mnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
reklama
G
gość _199
Gość
No jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniu mnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
Właśnie, mąż cię znalazł?
rosenberg
Fanka BB :)
No kazałam mu przyjechać po młodego zadowolony nie był, ale nie dyskutował. Ścięłam z 20cm jak nic czuje się jak inny człowiek. Niestety jestem niefotogeniczna, więc zdjęcia nie są wstawię bo zawsze wyglądam jak żulJak fryzjer? Znalazł cie narzeczony?
zgredzus
Oj. U mnie bardzo wykorzystywany, leży na stole obok niego koszyki ze wszystkim i nie wiem jak to ogarnę jak mi wyrośnie a już ostatnie chwile.
Wsumie to zbędny gadżet jakoś nie specjalnie był wykorzystany[emoji38]
rosenberg
Jeszcze nie mążNo jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/
Jak twoja dieta? Widzisz efekty?No jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/
G
gość _199
Gość
Noo i to jak 2 kg póki co w dół, więc wychodzi kg na tydzień, także super. A u ciebie jak?Jak twoja dieta? Widzisz efekty?
Ja jeszcze 14 kg do zrzucenia
Mi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzucha spadło minokolo 2. 5 kg takze nie jest źle czyli 10 kg mi zostało do zrzuceniaNoo i to jak 2 kg póki co w dół, więc wychodzi kg na tydzień, także super. A u ciebie jak?
Ja jeszcze 14 kg do zrzucenia
Ja wczoraj ciezki dzien. Mloda marudna. Jeszcze obcinałam psiaka i tak się szarpała ze przecięłam jej skore. Maz do 22 siedzial z nia u weterynarza. Szwy założone. Wiec mam drugie dziecko na własne życzenie. Mloda wariowała. Wiec wylądowałam wkoncu z nami w łóżku. I o dziwo obudzila sie w nocy tylko 2 razy.
reklama
marta18691
A zawsze ile ważyłas?ja ważę 63kg i już źle się czujeMi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzucha spadło minokolo 2. 5 kg takze nie jest źle czyli 10 kg mi zostało do zrzucenia