reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A to wygodnie tak? Strasznie się schylac pewnie trzeba przy przewijaniu 🤔 mnie kręgosłup łupie często od karmienia, więc unikam takich obciążeń :/
No jak był na najwyższej wysokości to nawet ok, ale teraz na średnim poziomie, to lipa. Będę musiała kupić chyba wiekszy :/

Właśnie, mąż cię znalazł?

Noo i to jak :D 2 kg póki co w dół, więc wychodzi kg na tydzień, także super. A u ciebie jak?
Ja jeszcze 14 kg do zrzucenia 🤣
Mi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzucha 😂 spadło minokolo 2. 5 kg takze nie jest źle 😁 czyli 10 kg mi zostało do zrzucenia 😁

Ja wczoraj ciezki dzien. Mloda marudna. Jeszcze obcinałam psiaka i tak się szarpała ze przecięłam jej skore. Maz do 22 siedzial z nia u weterynarza. Szwy założone. Wiec mam drugie dziecko na własne życzenie. Mloda wariowała. Wiec wylądowałam wkoncu z nami w łóżku. I o dziwo obudzila sie w nocy tylko 2 razy.

reklama
Do góry