Ja ustawiam na złożonym ręczniku do naczyń na blacie, suszarka do butelek to uważam zbędny gadżet, na którego nie mamy miejsca nawetJak suszycie butelki? Macie jakiś stojak?
reklama
G
gość _199
Gość
Mój cały czas spi z wydra szumisiem. Teraz mu nie zawsze włączam szum, ale lubi się do niej przytulić.Czy wasze dzieci zasypiają z jakimiś przytulankami czy same ? Po dzisiejszej nocy zauważyłam ze sama w łóżeczku budzila sie po 6.7 razy. Spiac ze mną obok wstala tylko dwa razy. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co. Ale nie chce jej przyzwyczajać do spania w swoim łóżku. I tak sobie myślę że to juz czas dac jej jakas szmaciankę do przytulania na noc .
Mój ma w łóżeczku lewka i czasem wrzucam mu szumisia do łóżeczka (żeby bardziej słyszał i zasnął ), ale raczej się do tego nie przytula tylko do buzi ładujeCzy wasze dzieci zasypiają z jakimiś przytulankami czy same ? Po dzisiejszej nocy zauważyłam ze sama w łóżeczku budzila sie po 6.7 razy. Spiac ze mną obok wstala tylko dwa razy. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co. Ale nie chce jej przyzwyczajać do spania w swoim łóżku. I tak sobie myślę że to juz czas dac jej jakas szmaciankę do przytulania na noc .
Hahah mój ostatnio dzień w dzień z rana mi prysznic robi a najlepsze jak siknie sobie w twarz i potem jest płacz ale ja to tylko na przewijaku zmieniam pieluchy. Wczoraj zanim zdążyłam go wytrzeć po pierwszym siknięciu, poszły 2 kolejne i to tak dużo, że pływał w moczu i ciekło z niego jak go podniosłam, taki agentA nie zdarzyło Ci się nigdy, że Ci dziecko łóżko zasikało przy przewijaniu? U mnie ze dwa razy sikñęła sobie pomiėdzy jedną a drugą pieluszką, dlatego ja w domu tylko na przewijaku na komodzie przewijam, a teraz w wakacje to najczęściej w ogrodzie na trawie
Chciałabym dożyć dnia, w którym powiem, że muszę przytyć i żeby nie było to spowodowane chorobą nie wyobrażam sobie nawet życia bez zastanawiania się, czy nie za dużo zjadłam, czy aby na pewno mogę jeszcze deser itd. mi by wystarczyło mieć Twój wzrost i już by to jakoś wyglądałoKurde dziewczyny zazdroszczę Wam. Wy sie martwicie żeby zrzucić parę kilo a ja bym chciala przytyć. Przed ciaza 55kilo. A po. 49 przy 170 wzrostu . Kości widac z daleka ;D i w żaden sposób nie udaje mi się dodać parę kilo ;p
marta18691
Fanka BB :)
No to fajnie jak nie spieszyMoże nigdy, zobaczymy, nie spieszy nam się
marta18691
Oddam 5kgKurde dziewczyny zazdroszczę Wam. Wy sie martwicie żeby zrzucić parę kilo a ja bym chciala przytyć. Przed ciaza 55kilo. A po. 49 przy 170 wzrostu . Kości widac z daleka ;D i w żaden sposób nie udaje mi się dodać parę kilo ;p
marta18691
Mój mi zrobił 3razy tylko przez 5.5miesiacafarta mamHahah mój ostatnio dzień w dzień z rana mi prysznic robi a najlepsze jak siknie sobie w twarz i potem jest płacz ale ja to tylko na przewijaku zmieniam pieluchy. Wczoraj zanim zdążyłam go wytrzeć po pierwszym siknięciu, poszły 2 kolejne i to tak dużo, że pływał w moczu i ciekło z niego jak go podniosłam, taki agent
Wczoraj doszłam do wniosku, że moje dziecko jak tak strasznie płacze, że ledwo oddech łapie to przyczyna jest tylko jedna: jest głodny ja myślałam, że to ząbek, skok, czy nosić trzeba, a to jednak znów za mało mleka, bo ostatnio trochę zmniejszyłam mu porcje, sugerując się opisem na opakowaniu mleka no i miałam 2 dni z rzędu o tej samej porze awanturę
reklama
marta18691
No i masz przyczynę dziecko głodneWczoraj doszłam do wniosku, że moje dziecko jak tak strasznie płacze, że ledwo oddech łapie to przyczyna jest tylko jedna: jest głodny ja myślałam, że to ząbek, skok, czy nosić trzeba, a to jednak znów za mało mleka, bo ostatnio trochę zmniejszyłam mu porcje, sugerując się opisem na opakowaniu mleka no i miałam 2 dni z rzędu o tej samej porze awanturę